Dorien & Pieter

trouwen op 23 februari, 2019

Dromen

1. Welkom!

Welkom op onze trouwlijst! Wat kan je nu nog geven aan een koppel dat al lang samen is, samenwoont en een kindje heeft? We hebben alles wat we nodig hebben, maar we hebben natuurlijk nog wel allerlei dromen. Is er een droom die je graag helpt te vervullen, dan kun je het varkentje bij die droom opzij schuiven tot jouw gewenste bijdrage, en vervolgens op steun klikken. Vervolgens kan je nog een persoonlijk berichtje toevoegen zodat wij weten welke droom je gesteund hebt. Het afrekenen zelf doe je door middel van een overschrijving. Ons rekeningnummer wordt meegegeven, vergeet het niet te noteren. Dit is onze eigen trouwrekening dus hierover hoeven jullie zich geen zorgen te maken. Let op: je ontvangt hierover nadien géén mail meer dus je noteert de gegevens best even. Wij kijken enorm uit naar jullie aanwezigheid op ons feest, tot dan! Liefs X Pieter & Dorien

Droomhuis spaarpotje

We zoeken iets hier in de buurt met een garage, een tuin waar Kamiel kan rollebollen en liefst 4 slaapkamers om verdere gezinsuitbreiding mogelijk te maken. Maar tegenwoordig moet ge daar ook al 16 miljoen Belgische frank voor leggen?! Een plek waar we gewoon lekker de grijze, gelukkige muis kunnen uithangen. Een aparte bureau hoeft zelfs niet. Pieter werkt graag thuis en vooral daar waar het gezelligst is: in de woonkamer tussen het speelgoed, vrouw en kind en dichtbij het toilet en de koffiemachine.

Familiewagen

Geen hippe, trendy 4x4, ook geen Ludospace, maar een oerdegelijke Volvo V60 die we binnen enkele maanden via de ouders van Dorien op de kop kunnen tikken. Daarmee doen we een stevige upgrade ten aanzien van onze huidige deelauto. Gedaan met het gesukkel om Kamiel veilig in de Maxi-Cosi te krijgen.

Fiets Pieter

Den Topmaster gaat nu toch al zeker 30 jaar mee (indertijd reed de Karl daar nog elke dag mee naar Sobemi). Tijd voor een waardige opvolger. Vooral voor het woon-werkverkeer dan, en graag met een stevig slot. Den Topmaster kan nog steeds uit de stal worden gehaald voor zondagse zondagsritjes of voor wanneer er nog eens stevig gedronken wordt.

Grote kampeertent en kampeerspullen

Zo een goeie grote familietent met een gang, plaats voor rommel en een paar slaapcompartimenten. Ideaal voor een weekje Holland, Frankrijk, of wie weet verder. Zo lang het maar een gezellige camping tussen het groen is.

I-pad voor thuis:

Dorien achter de laptop schept soms het beeld van een Windows ’95. Weg met die trage laptop en op naar een slimme en snelle I-pad. Lekker nonchalant scrollaxen op de bank. En wie weet vinden we ons droomhuis wel via de I-pad.

Infraroodcabine:

Ideale zondagavondactiviteit! Voor de pijnlijke beentjes na de voetbal. Of voor de stijfheid na de bootcamp.

Nieuwe matras

Hoogtijd. Een U-vormige matras is zo 2018. Tijd voor een rechte.

Reis naar Scandinavië/Noorderlicht

Een reis waar we al jaren over spreken, maar door omstandigheden en Kamieltjes is het er nog niet van gekomen. Een tripje naar het koude en gezellige noorden. Trevlig resa! Oftewel ‘Goeie Reis!’ in het Zweeds.

Varia: avondje uit

Verder gebruiken we onze centjes ook graag om eens gezellig met twee te gaan eten, naar de film of toneel te gaan.

Wellness weekend na de trouw

Privésauna, openbaar, met of zonder badkostuum, voor ons maakt het niet zo veel uit. Zolang er maar een Turks stoombad, een Finse sauna en Belgische frieten zijn. En een koude plas om te ijsberen.

Werkgereedschap

Bij een Vlaams gezin hoort ook een brave huisvader die veel gereedschap heeft staan en niet vies is van gevloek, een bouwvakkersspleet en een smakelijk klapke met de buurman tijdens het klussen.