Yentl De Groen & Perry Walters

trouwen op 18 juni, 2016

Dromen

Aha, zo moet dat!

Welkom op onze trouwlijst! Wat kan je nu geven aan mensen die al 10 jaar een relatie hebben en al een tijdje samenwonen? Je kan helpen om enkele van onze dromen waar te maken. Naast elke droom zie je een balkje dat je kan verschuiven. Hierdoor verschuif je het bedrag dat je wenst te geven voor deze droom. Vervolgens nog even op 'steun' klikken om te bevestigen. Uiteraard kan je ook meerdere dromen uitkiezen en ook meerdere personen kunnen voor dezelfde droom samenleggen. Het overzicht van het bedrag zie je bij 'uw bijdrage' (rechts boven). Dit kan je ofwel bekijken ofwel afrekenen. Vervolgens kan je nog een persoonlijk berichtje toevoegen zodat wij weten welke droom je gesteund hebt. Het afrekenen zelf doe je d.m.v. een overschrijving. Ons rekeningnummer wordt meegegeven. Alvast bedankt voor het steunen van onze dromen! Hopelijk zien we elkaar op 18/06

Anti baby fever

Voor iedereen die nog niet klaar is voor een nieuwe aanwinst in de familie, kan sponseren voor anticonceptie.

Baby fever

Voor iedereen die zo snel mogelijk een mini-Pentl in de familie wilt, kan best deze droom zoveel mogelijk steunen.

Een boxspring

Een goede nachtrust is belangrijk, daarom kan ons oud bed best wel een upgrade gebruiken. We willen dan ook het oude, krakende model omruilen voor een comfortabele boxspring.

Fantastische reizen

Uiteraard is onze huwelijksreis niet de enigste verre reis die we willen maken in de toekomst.. Er zijn nog een hele hoop landen die we graag een bezoekje willen brengen..

GoPro

Onze 'awesome' huwelijksreis willen we zo veel mogelijk vastleggen op beeld om de leuke momenten (zoals Perry zijn gênante stoten) te kunnen delen met het thuisfront.

Huisje en Tuintje

Hopelijk kunnen we binnenkort naar de bank stappen om ons eerste huisje aan te kopen, dat voorzien is van een mooi tuintje voor Yentl en een "man cave" voor Perry.

Keukenrobot

Aangezien de liefde van de man door de maag gaat, kunnen we alle hulp gebruiken.

Ne keer goed gaan eten

Iedereen weet dat we heel goed kunnen genieten van een lekker etentje gecombineerd met een lekker glaasje wijn (of gin tonic).

Nieuw bedtextiel

Bij een nieuw bed hoort uiteraard ook nieuw bedtextiel..

Sauna sensei

Ook al zijn we ondertussen goed getraind in het uitzweten van alle stress in de sauna, maken jullie ons nog steeds blij met een saunabeurt.