Yannick & Ite

trouwen op 15 juli, 2017

Dromen

Aan al onze gasten

Welkom op onze trouwlijst! Even een woordje uitleg.... Om onze dromen te steunen, kan je het balkje verschuiven en zo het bedrag bepalen dat je graag zou willen geven. Met een druk op de knop 'steun' zijn wij weer wat dichter bij deze onvergetelijke ervaringen. Daarna kan je nog een persoonlijk berichtje toevoegen zodat wij weten welke droom je gesteund hebt. Op het einde wordt ons rekeningnummer gegeven en kan je gewoon zelf de overschrijving doen. Let op: je ontvangt hierover nadien géén mail meer dus je noteert de gegevens best even. Alvast heel erg bedankt! We zien elkaar op 15/07 voor een spetterend feestje! :-D

Cocktailavond

Caipirinha, sex on the beach, cosmopolitan, tequila sunrise, maar ook cinderella, rainbow, ... . Meer hebben we niet nodig voor een plezante avond!

Fototoestel

Wanneer we zo'n onvergetelijke reis maken, kunnen we maar beter alles vastleggen op de gevoelige plaat zodat we later kunnen nagenieten.

GPS

Aangezien een huurauto met GPS blijkbaar nogal prijzig kan zijn, wordt ons aangeraden kaarten van Amerika aan te schaffen voor op onze eigen GPS. We zijn dit dan ook van plan om zo overal zonder omwegen te kunnen geraken.

Honeymoon suite

Wanneer we terugkomen van vermoeiende (geweldige) dagen zouden we graag slapen in mooie kamers . De honeymoon suite is geen vereiste, maar een beetje luxe zouden we niet erg vinden.

Huurauto

Als we iets van Florida gezien willen hebben, gaan we best niet te voet. Door een autootje te huren kunnen we ons zowel amuseren in Orlando als relaxen op een strand in Miami.

Romantisch diner bij kaarslicht

Bij een huwelijksreis hoort een (of meerdere) etentjes à la Lady en de Vagebond.

Tickets pretparken

We willen graag enkele dagen wegdromen en adrenaline aanmaken in de magische wereld van Harry Potter en de wondere wereld van de Walt Disney Studios. Ook is er een budget nodig voor een zak vol Harry Potter merchandise. :D

Vaartocht op de Everglades

In Frankrijk bezochten we een crocodile farm en nu zouden we de alligators graag eens in de natuur bewonderen.

Veilige vlucht

In Florida geraak je natuurlijk niet zomaar. We hebben daarom tickets nodig voor een vliegtuig dat ons (hopelijk) heelhuids op onze bestemming brengt.