Wouter & Kathy

trouwen op 28 september, 2018

Dromen

01 - Welkom

Welkom op onze trouwlijst! Wat kan je nu nog geven aan een koppel dat al samenwoont? Je kan helpen om enkele van onze dromen waar te maken en de laatste spulletjes voor onze thuis te verzamelen. Is er een droom die je graag helpt te vervullen, dan kun je het varkentje bij die droom opzij schuiven tot jouw gewenste bijdrage, en vervolgens op steun klikken. Rechtsboven zal steeds je totale bijdrage te zien zijn. Ben je klaar, dan kun je daar op 'afrekenen' klikken. Na het invullen van je gegevens verschijnt de vraag om je bedrag te storten op een rekeningnummer. Dit is onze eigen trouwrekening dus hierover hoeven jullie zich geen zorgen te maken. Let op: je ontvangt hierover nadien géén mail meer dus je noteert de gegevens best even. Bel ons gerust bij vragen of problemen.

Een puppy!

Kyra zou graag een broertje of een zusje willen, want de tuin is wat groot voor 1 hondje. En ze heeft nog hulp nodig met het graven van een aantal putten...

Ikea what else!?

Ons nieuw huisje kan nog wel wat aankleding gebruiken - Lampjes, kaders, ...

Kippen

We zouden graag 4 kippen willen. Eerst dachten we er 3 te nemen, maar als Kyra te enthousiast wordt moeten we toch best reserve hebben.

Nieuwe gordijnen

Voor onze nieuwe woning nog wat meer aan te kleden en de privacy te verbeteren, hebben we nog nood aan gordijnen.

Pepermolen

Om onze zelfgekweekte groentjes van de nodige kruiden te voorzien.

Tea party

Een keukenrobot om gebakjes en taartjes te maken

Wellness

Na heel wat werken zijn we toe aan wat rust en willen we ons laten verwennen!