Wesley Flies & Kelly Stevens

trouwen op 4 juli, 2015

Dromen

Anti smelt materiaal

Aangezien het in Kroatië makkelijk 28°C wordt, hebben we nood aan een nieuwe zonnebril, een leuke hoed, zonnecrème,..

B&B Wellness huwelijksnacht

Aangezien we maar één keer te trouwen, mag de huwelijksnacht wel een beetje decadent zijn. Hiervoor zouden we naar een privé Wellness gaan in Londerzeel. Daar kunnen we genieten van een privé sauna, massages, een B&B.. en vooral elkaar!! Help ons 24 uur ontsnappen aan de wereld!

Droom overnachting Kroatië

We zouden graag 3 overnachten op een verlaten eiland ter hoogte van Split. Open lucht, geen stromend water, geen elektriciteit... enkel wij en de natuur. Natuurlijk inclusief beveiligde parking om onze auto achter te laten :)

Een grondige dorstlesser

Na al die wandelingen die we gepland hebben zullen we regelmatig nood hebben aan een goede aperitief.. of 2.. 3..

Een hapje en een drankje

Een mens moet natuurlijk ook eten, en af en toe mag dat eens op restaurant ;)

Een originele manier om naar dingen te kijken

Om onze reis te vereeuwigen op een originele manier, zouden we graag een action camera mee nemen die we via een harnas op Mojo kunnen bevestigen. Zo staan wij eindelijk ook eens samen op de beelden en draagt ons "hondje" ook zijn steentje bij.. Gopro Hero 3 + Hondernharnas

Voeder voor onze "betrouwbare" V8 5.6l gasknol

Zoals het elke moderne hippie betaamd, gaan ook wij graag op reis met onze bescheiden camper... Voor onze droomreis zouden we een 3000 tal kilometers afleggen en hiervoor kunnen we jullie hulp wel gebruiken! Sponsor onze kilometers naar Slovenië en Kroatië!!