Vicky & Guy

trouwen op 15 september, 2018

Dromen

Allereerst een woordje uitleg...

Gezien we al een poosje samenwonen is 'onze uitzet' al compleet. Dat wil natuurlijk niet zeggen dat we geen dromen meer hebben. Neem gerust even een kijkje op onze verlanglijst! Is er een droom die je graag helpt te vervullen, dan kun je het varkentje bij die droom opzij schuiven tot jouw gewenste bijdrage. Je kan je bijdrage ook gewoon invullen in het kadertje naast de droom. Kan je niet kiezen? Geen probleem, je kan je bijdrage ook over meerdere dromen verdelen. Rechtsboven zal steeds je totale bijdrage te zien zijn. Ben je klaar, dan kun je daar op 'afrekenen' klikken. Na het invullen van je gegevens verschijnt de vraag om je bedrag te storten op een rekeningnummer. Dit is onze eigen rekening dus hierover hoeven jullie zich geen zorgen te maken. Let op: je ontvangt hierover nadien géén mail meer dus je noteert de gegevens best even. Bel ons gerust bij vragen of problemen. Ondertussen dromen wij lekker verder. Vicky & Guy

De inrichting van een diervriendelijke tuin

We zouden ons huisje graag willen opfleuren met een mooie tuin waar ook onze kippetjes en onze viervoeters Andrea, Amando & Anthony zich thuis voelen. Zowel de omheining, de poortjes, de verlichting als de beplanting zijn diervriendelijk gekozen. Helpen jullie ons om van onze tuin een dierenparadijs te maken ?

Drie beuken leibomen

Tussen de parking vooraan en het binnentuintje zullen drie prachtige beuken leibomen worden geplant. Welke sponsors willen hun naam aan deze bomen geven ? We zullen extra voorzichtig zijn bij de jaarlijkse snoei ... ;-)

Een prachtige voortuin, met parking voor familie en vrienden !

Vooraan ons huisje plannen we een mooi voortuintje en een verharde parking voor familie en vrienden. Rustieke kasseien, omgeven door laurier, beuk en winterharde planten zullen kempische rust uitstralen. Help jij ons om deze droom vorm te geven ?

Rustiek tuinhuis met garage en lounge-zithoek

Onze garage werd in 1948 opgebouwd uit betonplaten en een asbesthoudend dak. Het is onze droom om deze te vervangen door een rustieke garage in hout met aanpalend tuinhuis. Ook een kleine lounge-zithoek is voorzien om van de kempense rust te kunnen genieten. Help je ons om deze droom waar te maken ?