Toon & Lise

trouwen op 9 juli, 2016

Dromen

Allereerst een woordje uitleg...

Gezien we al een poosje samenwonen, is 'onze uitzet' al goed uitgebreid. Dat wil natuurlijk niet zeggen dat we geen dromen meer hebben. Neem gerust even een kijkje op onze verlanglijst! Is er een droom die je graag helpt te vervullen, dan kan je het varkentje bij die droom naar rechts schuiven tot jouw gewenste bijdrage en op "steun" klikken ernaast. Je kan je bijdrage ook gewoon invullen in het kadertje naast de droom. Kan je niet kiezen? Geen probleem, je kan je bijdrage ook over meerdere dromen verdelen. Rechtsboven zal steeds je totale bijdrage te zien zijn. Ben je klaar, dan kun je daar op "afrekenen" klikken. Na het invullen van je gegevens verschijnt de vraag om je bedrag te storten op een rekeningnummer. Dit is ons eigen rekeningnummer (cfr. trouwuitnodiging) dus hierover hoef je je geen zorgen te maken. Ondertussen dromen wij lekker verder! Toon & Lise

Avontuur in West-Amerika: rafting

We gaan op huwelijksreis naar West-Amerika. Rondrijden door de nationale parken en wandeltrektochten maken in de natuur is helemaal ons ding. Voor wat actie en avontuur gaan we een dag raften op de Colorado River!

Berenspray

Op onze reis in Canada enkele jaren geleden hadden we berenspray mee, maar we hebben het gelukkig niet nodig gehad. Ook in Yellowstone in West-Amerika leven er beren. Om goed voorbereid te zijn, zullen we ons opnieuw berenspray aanschaffen.

Bouwmateriaal: zand + cement + kiezel + water = ...

Voor de leken onder ons: voor ons toekomstig huis hebben we mortel en beton nodig. Het antwoord hier was beton, wat dient voor de vloerplaat, balken en kolommen. In mortel zit geen kiezel, wat gebruikt wordt om te metsen.

Coupe brésilienne en Dame Blanche

Lise haar favoriete ijsje is een coupe brésilienne en Toon verkiest een dame blanche. Hopelijk kunnen we daar op onze huwelijksreis van smullen.

Een huis bouwen: bouwkraan

Een bouwkraan zullen we nodig hebben om ons eigen huis te bouwen. Toon kan zich dan uitleven met dit zelf te besturen.

Een huis bouwen: snelbouwstenen

Voor ons eigen huis te bouwen, hebben we natuurlijk ook snelbouwstenen nodig. Hiermee kan Toon dan alle binnenmuren metsen.

Hamburger

In Amerika zullen we ons eens verlekkeren op een hamburger zoals een echte Amerikaan.

Houtcombiné

Toon is een echte doe-het-zelver en hierbij is een combiné onmisbaar (machine om hout te zagen, te frezen en te schaven). Hiermee kan hij allerhande meubels voor ons maken.

Kattenbrokjes

Sinds we in Herent wonen, hebben we ook een poes Wartje (zwart-wit). Hij houdt ervan om overal op te springen en ons eten te pikken, maar ook wel van lekkere kattenbrokjes.

Parachutesprong

Dit staat al heel lang op ons verlanglijstje en het zal er toch eens moeten van komen!

Rondreis West-Amerika: Yellowstone

Yellowstone staat al heel lang op ons verlanglijstje en we gaan er eindelijk naartoe. Het zal prachtig zijn, een mengeling van modderpoelen, warmwaterbronnen, geisers en wilde dieren (beren, elanden,..)

Tennisveld

De droom van Lise is om een tennisveld in haar eigen tuin hebben, maar dan moeten we wel een hele grote tuin hebben. Misschien blijft dit toch eerder bij een droom :)

Trouwboek

Na deze fantastische dag willen we ook een mooie herinnering overhouden met een fotoboek.

Tuin aanleggen

We hebben in Herent een tuintje, dat nog wel wat boompjes, planten en bloemen kan gebruiken om verder op te fleuren.

Weekendje zee

Toen we elkaar pas kenden, zijn we op weekend geweest naar de zee. Ook het huwelijksaanzoek vond plaats aan zee, dus voor ons heeft deze plaats een speciale betekenis.

Werkhuis

Dit is een vereiste om goed te kunnen 'doe-het-zelven' en aan schrijnwerkerij te doen. Het moet vooral ruim zijn zodat Toon hierin al zijn werkmateriaal kan opbergen.