Thijs & Anne Marie

trouwen op 15 november, 2013

Dromen

Amerikaanse kornoelje

Volgend project: De achtertuin. Als de schuur straks is gesloopt hebben we heel veel ruimte over voor een mooie bloeiende heester. In het bijzonder een Cornus Florida.

Deense fauteuils

Nu onze huiskamer zo goed als klaar is kunnen we lekker gaan inrichten. En dus zijn we op zoek naar leuke stoelen. We zijn nu op marktplaats op jacht naar 2 Deense jaren 50-60 fauteuils. Met jullie bijdragen komen ze een stuk dichterbij!

Groendak

Ook de voortuin is bijna klaar. Wij kijken nu alleen uit op een kaal schuurdak. En daar willen we graag verandering in brengen met een mooi groendak.

Manuren

We hebben nog een paar klussen af te maken en daar kunnen we best wat hulp bij gebruiken. Gezamenlijk klussen is veel leuker en bovendien gaat het lekker snel. Bepaal je eigen uurloon en doneer je tijd.. (je hoeft dus geen geld over te maken)

Mooie lampen

De hele eerste verdieping hangt nog vol met kale peertjes. Hier willen we graag 3 mooie lampen voor hebben: 2 schoollampen in de slaapkamers en een bijpassende plafonniere op de overloop.

Oase fauteuil

Omdat we jullie natuurlijk allemaal binnenkort op bezoek verwachten hebben we nog meer zitgelegenheid nodig. Ook hier brengt marktplaats uitkomst. We kunnen ons helemaal voorstellen hoe mooi een Rietveld Oase stoeltje in wit en bruin naast onze bank zou staan.

Potkachel

Niets is zo huiselijk als een warm houtvuurtje in je huiskamer. Met een mooie potkachel kan dat eindelijk.

wilgentenen schutting

Voor in de achtertuin: een natuurlijke schutting van wilgentenen. Past prachtig bij de knotwilgen langs de sloot en geeft privacy als we uit gebreid gaan barbequen met bezoek.