Thaline & Jelle

trouwen op 13 augustus, 2016

Dromen

'Samen dromen'

Gezien we al 'even' samenwonen is 'onze uitzet' al goed gespijsd. Dat wil natuurlijk niet zeggen dat we geen dromen meer hebben. Is er een droom die je graag helpt te vervullen, dan kun je het varkentje bij die droom opzij schuiven tot het gewenste bijdrage. Je kan je bijdrage ook gewoon invullen in het kadertje naast de droom. Kan je niet kiezen? Geen probleem, je kan je bijdrage ook over meerdere dromen verdelen. Rechtsboven zal steeds je totale bijdrage te zien zijn. Ben je klaar, dan kun je daar op 'afrekenen' klikken. Na het invullen van je gegevens verschijnt de vraag om je bedrag te storten op een rekeningnummer (BE97 3770 5295 3549). Dat is onze bankrekening dus hierover hoeven jullie zich geen zorgen te maken. Let op, je ontvangt hierover nadien géén mail meer, dus na het invullen van jouw bijdrage noteer je best even de gegevens (bankrekening). Bel ons gerust bij vragen of problemen. Ondertussen dromen wij lekker verder...

25 jaar getrouwd - feest op 13 augustus 2041

Omdat we er nooit genoeg van krijgen, noteer je nu best al met stip 13 augustus 2041 voor onze zilveren jubileum. Graag leggen we nu al de spaarpot aan voor dit feestje!

Consumptiereis voor het huwelijk

Punta Cana here we come!

Gluurdersscherm

In Assent 'ziet men alles'. Wij hebben buren met veel te veel tijd. Een scherm tegen al dat bespioneer zou onze privacy dan ook ten goede komen.

Ice Ice Baby

Wat is Gin tonic zonder ijs? Niets, helemaal niets. Een ijsblokjesmachine zou dan ook niet misstaan in onze keuken.

Ik wil de grootste hebben!

Jelle kan er nog altijd niet van over dat die van zijn papa groter is dan die van hem... Een grotere TV staat dan ook op ons dromenlijstje.

Jacuzzi

Om de vakantie in onze hof ten volle te kunnen beleven of gewoon lekker te ontspannen. Gezelschap uiteraard altijd welkom (mits het meebrengen van eigen drank en hapjes)!

Mannen en hun vleesjes

Een BBQ, een onmisbaar instrument. De onze is dringend aan vervanging toe. De persoon die dit schenkt, wordt meteen ook uitgenodigd om zelf te komen bakken bij ons thuis!

Onderhoud Gigi

Gigi, onze grasmaaier, verdient elk jaar een onderhoudsbeurt voor het harde werk dat hij in onze tuin verzet. Wie gunt hem dit pleziertje?

Spaarpot peterschap

Met Lola als petekind en 'Boellie' in de buik van Elke, hebben we ons financieel plan moeten herzien. Wie helpt Jelle bij het onderhoud van zijn petekinderen?

Taekwondomuur

Deze prachtige muur in onze hal zou op termijn een fris kleurtje (Keumgang blauw?) moeten krijgen en bekleed moeten worden met foto's, posters... We zullen hier een pro voor moeten inhuren gezien... Jelle...

These boots are (were) made for walking

Jelle zijn collectie taekwondoschoenen begint gaten te vertonen... Wie zorgt ervoor dat hij zijn collectie kan uitbreiden en terug met gaatloze schoentjes kan gaan werken?

Turteltruttaks

Laat de zon in je hart en help ons om de staat te steunen. Wij doen dit het liefst door belastingen te betalen op zonnepanelen en niet geconsumeerde energie te schenken.

Upgrade Pixo

We zien onze auto heel graag en willen hem dan ook verwennen met een upgrade. Onze Pixo is jullie eeuwig dankbaar.

Voorzieningen voor zus en schoonbroer

Elke en Maarten komen weldra vlakbij wonen. Aangezien te verwachten valt dat ze regelmatig bij ons thuis zullen vertoeven, willen we nu reeds de nodige maatregelen treffen. Stevige stoelen, extra glazen, een kinderhekje, een wijnkelder, een spuugbakje, een standby taxidienst...

We need light!

Een groot raam aan de achterkant van ons huis om Gigi in het oog te kunnen houden en later onze nakomelingen!