Stijn & Marijke

trouwen op 26 augustus, 2017

Dromen

Barbeque

Wat is er gezelliger dan een BBQ op een zomerse avond. Toch niets? Zeker niet met een hamburger in de mond. We zijn niet zo van het handige ras, daarom verkiezen we een BBQ op gas.

Behangbudget voor slaapkamer

Collega's van Akzonobel, sluit je ogen, want we gaan iets doen wat Stijn niet gaat mogen. Zouden we wat behang voor in de slaapkamer mogen vragen? Of zou Stijn hiervoor worden ontslagen?

Bruidsboeket in stolp

Rozen verwelken, schepen vergaan, maar een bruidsboeket onder een stolp zal altijd blijven bestaan!

Bureaustoel

Kamer 3 is onze bureau. Een stoeltje voor hier op te zitten vragen we als cadeau. Zonder goede stoel heeft onze rug op het eind van de dag geen goed gevoel.

Citytrip Barcelona

De stad van onze dromen. Hier kunnen we niet vaak genoeg komen. Voor dit jaar zal het niet meer zijn, maar als we hier een van de komende jaren nog eens kunnen verblijven, dat zou fijn zijn!

Dagje naar zee

Vanar de eerste zonnestralen gaan we graag eens een dagje naar zee. Een cocktailtje hier, een strandbedje daar, ... Op het einde van de dag valt de rekening nooit mee. Ontspanning wordt voor ons het codewoord na de trouw. Zeggen wij dankzij u met een ijsje op het strand: "Ik hou van jou"?

Dagje Pairi Daiza

Barry of Fons, diertjes hebben we graag tussen ons. We hebben al enkele dierenparken bezocht, maar een ticketje voor Pairi Daiza hebben we nog nooit gekocht.

Dagje Parijs

Oui oui, Paris! Na Barcelona voor ons de tweede stad van onze dromen. Al is het maar voor 1 dagje, we zouden hier graag binnenkort nog eens komen. Péage heen en weer, we betalen het keer op keer. Met een zakcentje erbij, maak je ons al heel blij!

Fotoalbum trouw

Naast onze vele digitale foto's, hopen we onze foto's ook in een mooi old school fotoalbum te kleven. Misschien beter nog gedrukt, al is het maar dat we deze wondermooie dat opnieuw kunnen beleven. De fotograaf zal wel voor dit album zorgen, maar zo hebben we de herinneringen voor altijd. Gisteren, vandaag en morgen.

Geschilderde kader met trouwfoto

Ijdel zoals we zijn, willen we onze trouwfoto heel graag vereeuwigen op een geschilderd doek. Wil je dit sponsoren? Dat is heel fijn!

Huwelijksreis - Golfen

Op huwelijksreis naar Zanzibar...We hebben het echt verkorven! Een van ons gedroomde activiteiten daar is gaan golfen! Wil je ons doen golfen op het strand? Kei plezant!

Huwelijksreis - Romantisch diner op het strand

Na maanden van dieet, is het tijd voor echte freet! Heel graag zouden we gezellig dineren op het strand, na een romantische wandeling hand in hand.

Huwelijksreis - Snorkelen

Wanneer we nog bekomen van onze kater, duiken we graag onder water. Visje visje in de zee, wie spaart er met ons mee?

Jacuzzi

Work hard play hard. Na een lange werkdag ontspannen in bad. Mag er een klein fantasietje met broebels bijzijn? Ontspannen in een Jacuzzi is reuzefijn!

Opbergbox voor tuinkussens

Wanneer het weer wat kouder weer is, liggen onze tuinkussens graag lekker droog. Als ik nu zou zeggen dat ze nu netjes opgeborgen liggen, mag je zeggen dat ik loog. Dit is een cadeau voor wat orde en netheid te zorgen, gisteren, vandaag maar vooral morgen.

Parasol

Zon zon zon, wij houden van de zon. Maar af en toe eens in de schaduw verkoeling zoeken, als dat maar even kon! Momenteel behelpen we ons nog met een paraplu. Maken jullie daar een parasol van aub?

Personal Trainer (1/2)

Een gezonde geest in een gezond lichaam. Trainen is leuker met twee. Spaar je met ons mee? Een personal trainer om in shape te geraken, die abbs zullen we dan wel maken.

Personal Trainer (2/2)

Een gezonde geest in een gezond lichaam. Trainen is leuker met twee. Spaar je met ons mee? Een personal trainer om in shape te geraken, die abbs zullen we dan wel maken.

Shoptegoed bij dierenwinkel Zowizoo

Sinds een half jaar hebben wij de Fons onder ons. Een konijn in ons bijzijn, dat is reuzefijn! Maar een diertje moet ook eten, en daar begint onze portefeuille ook van te weten...

Toekomstige verbouwingen aan ons huisje

We vinden ons huisje al fantastisch mooi hoe het nu is, maar een verbouwing op lange termijn is niet mis. Ooit staan we nog wel voor enkele werken, en daarom moeten we ons spaarpotje stilaan beginnen versterken. Het inrichten van de zolder, steken van een vaste trap en gasvuur, Jammer genoeg is dat allemaal vrij duur!

Tuinman (1 dag)

Onze vingers zijn niet echt groen, dus we hebben iemand nodig om een paar keer in het jaar onze tuin te doen. Knippen, kappen, snoeien, laat nu de bloempjes maar groeien!

Tuinman (1 dag)

Onze vingers zijn niet echt groen, dus we hebben iemand nodig om een paar keer in het jaar onze tuin te doen. Knippen, kappen, snoeien, laat nu de bloempjes maar groeien!

Verfbudget voor living

Misschien lijkt deze cadeau overbodig, maar ook wij verf nodig. Je kan het wel raden met Stijn als vertegenwoordiger bij Akzonobel: voor de verf zorgen we zelf wel!

Wellness

Een dagje sauna, een scrub of een massage. Het is een kleine rage. Occasioneel kan je ons daar wel eens vinden, al is het maar om elkaar nog nauwer aan elkaar te binden.