Stijn & Frouke

trouwen op 5 augustus, 2017

Dromen

Bodemloze put

In ons appartement bevindt zich een bodemloze put. Wij gaan de uitdaging aan deze te vullen!

Boormachine

Omdat wij graag boren.

Drankvoorraad

Ben je graag zeker van een frisse pint of warme koffie bij je volgende bezoek aan de metropool Herent? Wacht dan niet langer en steun onze drankvoorraad!

Een kamer vol cd's

Muziek geeft kleur aan het leven en de wereld. Om elke dag kleur te geven, is er een kamer vol cd's nodig. Daar zijn we echter nog lang niet. Help onze donkere dagen op te luisteren met goeie tsjingel-tsjangel en ook jouw wereld zal er beter uit zien!

Fotocamera

Onze oude camera werd 5 jaar geleden gestolen in Athene. Sindsdien verhelpen we ons met een klein compactfototoestel, maar die is zijn laatste adem aan het uitblazen. Voor hij het hoekje omgaat en onze herinnergen meeneemt naar zijn graf, leek het ons gepast een vervanger te zoeken.

Huurauto

Om iets meer te zien dan Sydney centrum, leek het ons een goed idee een plaatselijk vervoersmiddel te huren. Hiernaast is de nummer 1 op ons lijstje te bewonderen. Wil je in je dromen met ons mee rijden over de highways in deze snelle bak?

Mountainbikes of schapen

Als lokaal vervoersmiddel in Nieuw-Zeeland hebben we de optie tussen schapen en mountainbikes. Onze voorkeur gaat naar dat laatste uit, maar laat gerust in een berichtje weten als je liever hebt dat we de tocht op schapen uitvoeren. De keuze ligt in jullie handen!

Slaapzakken

Onze oude slaapzakken hebben hun voering verloren. Een nieuwe slaapzak dringt zich op.

Vliegtickets naar de andere kant van de wereld

Krokodillen, slangen, kiwi's en kangoeroes wachten op ons aan de andere kant van de wereld in augustus. Oceanië is echter moeilijk met de auto bereikbaar. Dus besloten we om het vliegtuig nemen. Wil je ons helpen daar te geraken?