Steef & Wouter

trouwen op 24 september, 2016

Dromen

Een jaar uit eten

Lekker eten en gezelschap zijn de ingrediënten voor een mooie avond. Zeker in het eerste huwelijksjaar is het belangrijk regelmatig tijd te nemen voor elkaar en goed te converseren onder het genot van een goed gerecht, zonder na te hoeven denken over opruimen. Wie sponsort, mag zichzelf uitnodigen.

Nieuw bed

Ons huidige bed is ooit online gekocht, zonder het te zien of uit te proberen. Briljant idee toen, maar moeten we nu een beetje op terugkomen. Nu is het dus tijd voor een echt grote-mensen-bed waarvan jij een veer of poot kan schenken. Wie geïnteresseerd is in een licht doorgezakte boxspring, binnenkort gratis op te halen!

Nieuwe motorkap

De carbon fiber hood van onze auto is een geweldig mooi ding. Helaas slaat ie inmiddels groen uit en begint er mos op te groeien. Eén en ander heeft ongetwijfeld te maken met de kwaliteit van dit unieke namaakproduct en het ontbreken van een beschermende coating. Je moet ergens op besparen als zo’n motorkap onverwacht vervangen moet worden. Help onze trouwe Volvo aan een kapje in eigen kleur!

Schuifdeuren

Sinds een jaar wonen we in een mooi huis op Scheveningen! Op de slaapkamer staat echter een inbouwkast waarvan de glazen deuren al 11 maanden een doorn in het oog zijn. Met jouw bijdrage worden deze eindelijk vervangen door twee nieuwe prachtige exemplaren. Wat een rust zal dat (Steef) geven...

Wijnkoelkast

We zijn al erg goed in wijn kopen en wijn opdrinken, maar voor wijn bewaren moeten we nog wat oefenen. Natuurlijk hebben we geen kelder en dan is het zonde om wijn lang te laten liggen en slecht te laten worden. Red onze wijn, sponsor de wijnkoelkast! (of niet, en kom helpen met opdrinken…)