Sophie & Jeroen

trouwen op 29 oktober, 2016

Dromen

'Zo ga je te werk'

Welkom op onze trouwlijst! Wat kan je geven aan jonge mensen die net heel hun huis verbouwd hebben? Je kan helpen om enkele van onze dromen waar te maken. Naast elke droom zie je een balkje dat je kan verschuiven. Hierdoor verschuif je het bedrag dat je wenst te geven voor deze droom. Vervolgens nog even op 'steun' klikken om te bevestigen. Uiteraard kan je ook meerdere dromen uitkiezen en ook meerdere personen kunnen voor dezelfde droom samenleggen. Het overzicht van het bedrag zie je bij 'uw bijdrage' (rechts boven). Dit kan je ofwel bekijken ofwel afrekenen. Vervolgens kan je nog een persoonlijk berichtje toevoegen zodat wij weten welke droom je gesteund hebt. Als je graag een van deze cadeaus in de winkel koopt, vergeet dan niet het balkje op deze pagina helemaal naar rechts te schuiven, zodat anderen weten dat dit cadeau al gesponsord is! Het afrekenen zelf doe je d.m.v. een overschrijving. Ons rekeningnummer wordt meegegeven. Opgelet je ontvangt hiervan geen email, dus noteer zeker het rekeningnummer! We zien jullie hopelijk allemaal eind oktober! Alvast bedankt! Sophie & Jeroen

2 paar stapschoenen

Nu de verbouwingswerken achter de rug zijn, willen we graag een stapje in de wereld zetten, letterlijk :) het liefst verkennen we de natuur en de bergen, dichtbij of héél ver. Met een paar goeie stapschoenen voor ons beiden, zijn we alvast goed vertrokken!

achter het gordijn…

Bij een pas getrouwd koppel, zijn pottenkijkers niet gewenst :) Om dat te realiseren hebben we nog gordijnen nodig voor de living en de slaapkamers! Naast wat extra privacy, zorgen gordijnen natuurlijk ook voor wat kleur en sfeer in de kamer.

Aperitiefje aan de salontafel?

Na een lange werkdag zetten we ons graag in de zetel met een aperitiefje en wat knabbeltjes. Als we bezoek hebben verwennen hen uiteraard ook graag. Een salontafel met een passend formaat, een duurzaam materiaal, kidsproof en een leuke kleur, dat is wat we zoeken!

Barkast

De deur van de barkast is kapot… Niet door overdadig gebruik, waarschijnlijk slecht gemonteerd na de verhuis :( Omdat we ons assortiment glazen en flessen toch liever achter gesloten deuren houden, dromen we van een nieuwe barkast met betere deuren!

BBQ

Omdat Jeroen graag een vleesje bakt en we samen met jullie graag willen genieten van ons zelf-gelegd nieuw terras, zoeken we nog een barbecue.

BBQ - bakgerief

Om de gasten die komen eten te kunnen verwennen hebben we natuurlijk meer nodig dan enkel een rooster op houtskool. Een tang om de vleesjes te draaien, metalen spiesjes om zelf brochettes te maken, een speciaal rooster voor vis of scampi's tussen te leggen, enkele schalen voor wat vers gebakken is, een bbq-wok voor groentjes en tenslotte een speciale borstel om de BBQ te kuisen.

Beamer

Filmpje projecteren in het atelier of op een andere locatie? Dan kan zo'n beamer wel van pas komen! De verbouwingsfoto's in het groot zien op onze instuif? Dan zal het hopelijk met dit nieuwe toestel zijn!

Belgisch donsdeken

Lekker warm donsdeken, heerlijk! Maar niet in het Belgische tussenseizoen waar het de ene nacht warm is en de volgende weer frisser. We dromen van een dons speciaal voor Belgisch lente- en herfstweer, (kortom meer dan de helft van het jaar :)

Blue-ray-speler

Jeroen, de filmfan, geniet op avonden dat Sophie aan het werk is, graag eens van een film. Bij voorkeur een science-fiction-film in HD die Sophie niet graag ziet :)

Boormachine

Mochten we heimwee hebben naar de verbouwingswerken, is het altijd goed om een eigen boormachine in huis te hebben :) Maar we zien het eerder om in de nabije toekomst onze trouwfoto in een grote kader op te hangen op een bijzondere plaats in huis!

De lakens delen….

Lang uitslapen in de weekends dat er niet gewerkt wordt… dat vinden we zalig! Zijn de (onder)lakens daarom zo snel versleten? Omdat een bedovertrek iets nuttig is, maar ook een deel van de sfeer bepaald, gaan we op zoek naar overtrekken die passen bij onze nieuwe status (gehuwd) en bij de kleuren van onze slaapkamer!

Digitale fotokader

We houden van foto's met vrienden, selfies en hebben ook heel wat herinneringen van tijdens de verbouwingen. Met een digitale fotokader op de kast, kan je plots verrast worden door een leuk beeld of kan ons bezoek ook even meegenieten!

Dolce Gusto

Jeroen lust ook wel eens een koffie met een extra smaakje! Een goede vriend fluisterde ons in, dat je dan Dolce Gusto-machine in huis moet hebben.

Een wafeltje of een croque ?

Wij houden van gezond eten met veel groentjes en granen. Maar zo een verse wafel op een regenachtige herfstdag kan toch zo lekker zijn! Voor verjaardagen met kids in de buurt, wordt het ook zeker een hit! Bovendien gaan we voor een apparaat dat van ons oud brood ook lekkere croque monsieurs kan maken!

Fietsenrek

Als de fietsen op stal staan, staan ze maar beter netjes op een rij! Met een lang rekje is er zelfs al plaats voor kinderfietsjes :)

Flashy Laarzen

Regen of zon, niets houdt ons tegen om naar buiten te gaan! Met een paar flash laarzen kunnen we eindelijk ook springen in plassen en de modderige veldbaantjes van Merelbeke verkennen.

Fondue-toestel

Zwitserse kaasfondue eten met z'n allen uit 1 pot. Gezellig en overheerlijk! Met een West-Vlaming in huis (of West-Vlamingen op bezoek) wordt er binnenkort ook zeker een vlees-fondue gepland!

Frigobox (toerist)

Als we op reis zijn, genieten we graag van de plaatselijke horeca. Maar onderweg hebben we graag ook al iets fris om te drinken. Met een frigobox zullen de romantisch picknicks vanaf nu ook met frisse wijn en aardbeien zijn!

fruitpers

Opdat Jeroen een ontbijt op bed zou kunnen maken voor Sophie op zondagmorgen, met een glaasje vers geperst appelsiensap, missen we nog een fruitpers.

Handdoeken

Na een ontspannend bad jezelf inwikkelen in een zachte, grote handdoek. Zalig! De handdoeken van mama zijn bijna versleten, dus dromen we van een stapeltje nieuwe :)

Hangmat voor 2!

Met 2 in een hangmat, kan het nog romantischer? Ja, met 2 in een fatboy-hangmat! Gezien er (nog) geen bomen in onze tuin staan, gaan we voor een model dat aan een stevig kader hangt. We kijken al uit naar het instant-vakantie gevoel in eigen tuin!

Home cinema set

Om er voor te zorgen dat Sophie eens wakker blijft tot het einde van de film, kunnen deze boxen, die de filmmuziek nog beter laten klinken, misschien helpen. Bovendien sluiten we het aan op de stereoketen, zodat de CD's met klassieke muziek door het huis kunnen knallen :)

Instant foto-plezier

Het digitale fototijdperk even de rug toekeren en plezier beleven met een polaroidcamera die je een herinnering op papier aflevert.

IP 44 Badkamer verlichting

IP44, zegt u dat iets? Dit is de verplichte waterdichtheids-norm van badkamerverlichting. Het is dus niet op het even wat je kiest! Bovendien willen we in een verlichte spiegel kunnen checken of we er goed uitzien voor we de deur uitgaan :)

Keukenrobot

Tenhuize Persyn-Pelgrims kan je 2 goeie koks vinden! Even snuisteren in een kookboek of op smulweb en dan toveren we lekkere dingen uit de kookpotten. Smoothies en shakes konden we tot nu toe nog niet maken en een ijzeren hand die deeg kneed of dessertjes mixt, zou wel een grote tijdswinst betekenen en nog lekkerdere spijzen opleveren!

Koffiezet

Een tas koffie met een stukje zelfgemaakte taart, lusten jullie dat? ?Nodig jezelf maar eens uit! Sophie zal bakken en Jeroen zal de koffie zetten :)

Logeren bij ons?

Eens we deze SLAAPZETEL in huis hebben, kunnen we u en uw partner nog beter ontvangen en ervoor zorgen dat jullie zo goed slapen als thuis :) Dus voor de Gentse feesten volgend jaar, kan je alvast reserveren!

Mojito of Caipirina?

De Cachaça wordt geleverd uit Brazilië door de broer van Sophie en voor de muntblaadjes hebben we een plantje. Alleen echte dikke COCKTAILGLAZEN waar we het ijs in kunnen crushen samen met de limoentjes,hebben we nog niet! Kom na de trouw maar eens aperitieven bij ons!

Op stap met de fiets

Er past veel in een auto, maar 2 fietsen die staan er toch beter vanachter op. Waar jullie ook wonen, je kan ons vanaf nu dus gerust uitnodigen voor een fietstochtje!

Pannenkoeken- en koekenpan

Lekkere dunne pannenkoeken volgens het recept van Jeroen z'n oma, dat is wat we graag willen maken voor Lichtmis of andere feestjes. De echte pannenkoeken pan ontbreekt echter nog. Voor de gezondere dagen verkiezen we een gewone 'koekenpan' van Tefal :)

Parasol

Als het in België dan eens echt zomerweer is, genieten we graag ook van wat schaduw tussendoor. Een parasol met stevige voet, daar kijken we naar uit!

Planten voor de tuin

We zijn blij met ons gras dat we zelf gezaaid hebben. We zouden echter nog blijer zijn met wat kleurrijke planten hier en daar. Eens de winter voorbij is maken we er werk van en krijgt de tuin een update :)

Slapen onder de sterrenhemel

We dromen ervan om samen naar de sterren te kijken, alsof we helemaal alleen op de wereld zijn, lekker dicht bij elkaar. Om ook onder de sterrenhemel te kunnen slapen, nemen we best elk een SLAAPZAK mee die onze verliefde harten warm houdt :)

Terraskachel

Wanneer we op Belgische zomeravonden romantisch op ons terras zitten, maar de liefde nog niet warm genoeg is, kunnen we een terraskachel gebruiken!

Trouwalbum

We weten nog niet hoeveel foto's we zullen hebben van onze trouwdagen, maar het zullen er niet weinig zijn! Kunnen terugkijken op zoveel liefde en feestvreugde kan het best met foto's op papier. We dromen van een mooi album dat we nog lang kunnen bewaren en kunnen laten zien aan onze kinderen later!

Tuingerief

Onze groene vingers zijn klaar om de tuin aan te leggen en te voorzien van plantjes. We missen echter nog wat tuingereedschap om te graven, te harken en onkruid te wieden :)

Tuinhuis

We dromen van een echt 'Tunhus'. Eentje waar een grasmachine, bbq, tuingerief, buitenspeelgoed en fietsen in passen, maar misschien binnen enkele jaren ook wat gerief dat niet meer in ons huis past :) Daarom kiezen we voor een groot exemplaar en vragen we wat extra steun van jullie.

Ventilator

Voor wat verkoeling tijdens de hete nachten in onze zolderkamer (letterlijk!)

Verlichting slaapkamer

Draden die uit de muur komen, zonder lamp eraan… Dat is wat we zien aan onze slaapkamermuren en -plafond. Met een centje van jullie, kunnen we de juiste armaturen kopen en ons nestje nog romantischer maar ook praktischer verlichten. En de kabels zullen eindelijk ook verdwenen zijn!

Zalig nieuwe matras

We houden allebei van lang slapen en zouden het liefst meer dan 10u per dag kunnen genieten van een nieuwe matras. Tijdens de drukkere periodes zouden we echter al blij zijn, mochten de weinige uren slaap, nog intensiever worden :)

Zonnen in stijl!

In een ligstoel in je eigen tuin een beetje zonnen! Dat is eigenlijk al vakantie! Neem daarbij nog een lekker ijsje of cockailtje en we wanen ons al in het zonnige buitenland. Ijsjes en drankjes zijn in voorraad, nu de ligstoelen nog :) (en ook wat zon, maar die is moeilijk te bestellen!)

ZZie je het bos door de bomen niet meer?

Is je favoriete cadeautje voor ons al 100% gesponsord of kan echt niet kiezen? Dan kan je ons spaarvarken spijzen voor onze dromen die nog komen!