Shenna & Charles

trouwen op 22 september, 2018

Dromen

Draadloze speaker

Voor de nodige achtergrondmuziek bij het koken, de kleine feestjes in de living en de zomeravonden in de tuin.

El Celler de Can Roca

Als er wordt gepolst naar onze gezamenlijke hobby’s antwoorden we graag al lachend “eten en drinken!”. Een diner in één van de beste restaurants ter wereld is dan ook ongetwijfeld een droom die uitkomt.

Fototoestel

Op onze huwelijksreis leggen we graag de mooiste momenten vast, om hier bij thuiskomst nog lang van te kunnen nagenieten. We zijn zeker geen professionele fotografen, maar we zijn er van overtuigd dat we hiermee alvast verder geholpen zijn.

Nespresso koffiemachine

Help! Ons koffie-apparaat gaat het bijna begeven! Om relationele problemen vroeg in het huwelijk te voorkomen, heef Shenna haar dagelijkse koffie nodig, Charles is jullie dus bij voorbaat dankbaar om de vervanging van onze Nespresso mee te financieren.

Pukkelpop 2019

Sinds jaar en dag zijn we trouwe festivalgangers, met Pukkelpop als hoogtepunt van onze festivalzomer! Wegens andere (minstens even leuke!) verplichtingen moeten we dit jaar jammer genoeg afhaken. Van zodra de combitickets voor 2019 in voorverkoop gaan willen we echter terug op de eerste rij staan!

Reisbudget "Unlimited"

Voor die kleine extra’s op de huwelijksreis, maar ook voor alle toekomstige reizen waar we op dit moment nog maar alleen van kunnen dromen!

Schilderswerken huis

Na bijna 2 jaar in ons (t)huis staan alle meubels op hun plaats, en kunnen de verhuisdozen voor meerdere jaren de zolder op. Verhuizen laat echter duidelijk wat sporen na, die we graag aan de hand van een likje verf willen wegwerken. Zelf zijn we niet de meest enthousiaste doe-het-zelvers, waardoor wat professionele hulp welkom is!

Sfeerhaard

Voor die gezellige avonden in de zetel, waar een boek voor Shenna en een film voor Charles nooit ver weg zijn.

Valiezenset

Na al die jaren traject “thuis-trein-kot, kot-trein-thuis”, zijn onze beiden valiezen aan vernieuwing toe!

Verlenging Huwelijksreis Mauritius

Na 2 weken rondtrekken in Zuid-Afrika verlengen we onze huwelijksreis graag met een weekje uitrusten op het prachtige Mauritius. We klinken er graag een glaasje op jullie gezondheid!

Weekendje Disneyland Parijs

Shenna vindt het veel te lang geleden, Charles nog niet lang genoeg. Gelukkig bestaat een huwelijk uit compromissen sluiten, en schrijven we graag in de nabije toekomst nog eens een weekendje naar Disneyland Parijs in onze agenda’s! Happy wife, happy life!

Wine tasting + Diner Delaire Graff Estate

In de eerste week van onze huwelijksreis landen we in Kaapstad, waarna we zullen doorreizen voor een bezoek aan een aantal wijndomeinen. Hoog op ons lijstje staat ‘Delaire Graff Estate’, waar we ook graag een etentje met dit prachtig uitzicht aan wensen te koppelen.