Sarah & Jasper

trouwen op 18 februari, 2017

Dromen

Dag iedereen!

Welkom! Binnenkort is het zover; dan geven wij aan elkaar het grootse JA-woord!! Hieronder hebben we een aantal 'dromen' opgesomd die we graag in vervulling zien gaan. Je kan daarin bijdragen door bij 1 (of meerdere) droom/dromen het balkje opzij te schuiven tot uw gewenste bijdrage, en vervolgens op steun te klikken. De totale bijdrage is rechtsboven te zien. Als je klaar bent, klik je op 'afrekenen'. Na het invullen van uw gegevens verschijnt de vraag om uw bedrag te storten op onze eigen rekeningnummer. Opgelet: je ontvangt hierover nadien géén mail meer dus je noteert best even de gegevens. Het online betalen dien je met die gegevens achteraf zelf door te voeren. Veel plezier met het lezen/kiezen, en tot snel! Sarah & Jasper

A01. HUWELIJKSREIS Maleisië&Sumatra: Cocktail 1, 2, 3,...

Een honeymoon zonder cocktail is als een café zonder bier.

A02. Maleisië&Sumatra: Bukit Lawang

Bukit Lawang ligt in het Gunung Leuser National Park: trektochten door het tropische regenwoud, orang-oetans spotten, raften op de rivier Bohorok,... We slapen in Bukit Lawang Cottages.

A03. Maleisië&Sumatra: Samosir

Op een brommertje verkennen we het eilandje Samosir (in het Tobameer) en gaan we de plaatselijke 'Batak'-bevolking wat beter leren kennen. Zij zijn blijkbaar zeer muzikaal en zingen de vrolijkste liedjes; feest! We overnachten in Tabo Cottages.

A04. Maleisië&Sumatra: Liefde gaat door de maag

Een romantisch dinertje bij zonsondergang, dat zien we wel zitten!

A05. Maleisië&Sumatra: Kuala Lumpur

We verblijven enkele dagen bij onze vrienden Dries en Johanna die ons als reeds goed ingeburgerde Kuala Lumpezen (of zoiets) gaan rondleiden in de hoofdstad.

A06. Maleisië&Sumatra: Taman Negara

Met de longtailboot varen we gedurende 3 uur over een jungle-rivier naar Taman Negara. 'Into the wild': trektochten door het regenwoud, lopen over één van de meest spectaculaire 'canopywalks' ter wereld en kanoën over de rivier. 'S nachts genieten we van de dierengeluiden en de overweldigende sterrenhemel, oulalaaa l'amourrrr. Slapen in Balai Serama Guesthouse

A07. Maleisië&Sumatra: Miljaar Muggen!

Moustique c'est pas chic; geen slapeloze nachten voor ons (vooral Sarah) dankzij een goeie tube Deet.

A08. Maleisië&Sumatra: Huurauto

Dit is dé Proton Waja Premium: een 'topkar' (ahum, hum, humm, mhum, er zit.. hum... precies iets in mijn keel) van Maleisische makelij die ons gedurende enkele dagen door het binnenland van Maleisië zal loodsen.

A09. Maleisië&Sumatra: Cameron Highlands

Cameron Highlands ligt in het binnenland van Maleisië en is bekend voor de prachtige heuvels die groen bebost zijn of bedekt met theeplantages. Hier gaan we mountainbiken door de heuvels, watervallen bezoeken, wandelingetje door de jungle maken,... en achteraf een lékker kopje thee.

A10. Maleisië&Sumatra: Penang

Penang is een veelzijdig eiland met natuur, stranden en de mooie 'hoofdstad' Georgetown. Tempels bezoeken, Georgetown verkennen met de fiets, slenteren langs de lokale markt en genieten van de lokale keuken (lekkerrrrrrr) staat op het 'programma'. We verblijven in Hotel Noordin Mews, in Georgetown.

A11. Maleisië&Sumatra: Langkawi

Langkawi is een archipel van 104 kleine en grote eilanden. Ons wacht hier een zeer zware opdracht: liggen op de prachtige stranden, zwemmen in de poelen van Seven Falls, scooteren over het eiland, duiken tussen de koraalriffen, boottochtjes maken, lekker eten en drinken,... kortom: genieten van het paradijs! We slapen in het Berjaya Langkawi Beach & Spa Resort.

A12. Maleisië&Sumatra: Immodium, Perdolan, Buskopan,...

Help ons om van die kater af te raken, help Sarah door de hobbelige weggetjes of schommelende boottochtjes heen of zorg er mee voor dat we een eventueel "oh nee, diarree"-momentje de baas kunnen. Merci!

B01. Nieuwe gevel voor ons huis

De binnenkant van ons huis is zo goed als 'af' en we wonen er sinds 05/2016 héél graag. Aan de buitenkant is er nog wat werk: we mankeren nog een mooie, nieuwe gevel aan de zij- en achterkant van het huis.

B02. Huis: Sonos sound system

Oya lélé, met dit geluidssysteem kunnen we ons huis steeds vullen met de beste muziek!

B03. Honda Grasmaaier

Onze tuin verdient meer aandacht. Een geit voor het gras kan ons daarbij helpen, maar een grasmachine zou nóg beter zijn.

B04. Handdoeken

Enkele zachte badhanddoeken zijn zéér welkom.

B05. Cactus

We zijn allebei fan van cactussen en hadden graag een groot exemplaar in ons huis gezet.