Sarah & Geert

trouwen op 11 juni, 2016

Dromen

Beestenboel

Aangezien wij zot zijn van dieren, willen we graag een paar diertjes hebben voor in onze achtertuin. En welke mogen dat zijn? De papa wil een ezel, Lio wil een wolf, Oona een nijlpaard en mama 4 kippen :)

Huisje, tuintje, kindje

Kindjes hebben we al! nu nog een mooi nieuw huisje met een mooi tuintje om te genieten en de rest van ons dagen te slijten. Op onze bouwgrond staat er nog helemaal niks tenzij een wildernis. Het gras is nog niet gezaaid, het terras nog niet aangelegd, en de boompjes moeten we ook nog voorzien. Wie wil mag komen helpen :) of er zich gemakkelijk vanaf maken en een centje bijdragen :)

Ons boomhut project

Als de kindjes iets groter zijn, willen zij graag een eigen plekje -om tot rust te komen -of om zich stiekem te verstoppen voor mama en papa - of om luidkeels te kunnen brullen en ravotten, wat is er idealer dan een eigen boomhut! PS: Papa zal af en toe ook een extra slaapplek nodig hebben:D

Roadtrip met de camper in Australië

Onze Droomvakantie: Kangoeroes in het wild ...cruisen op de eindeloze woestijnvlaktes ...cultuur opsnuiven in Sydney ...op safari door de Outback ...op bezoek bij Tante Joke ...en af en toe een speeltuintje voor de kids :)