Sarah & David

trouwen op 5 november, 2016

Dromen

Abonnement De Morgen

Om de dag te beginnen met de actualiteit

Bed

Gezien we al enkele jaren samenwonen, hebben we al heel wat meubels en materiaal. Een bed hebben we ook al - maar graag zouden we toch investeren in een degelijk bed voor een goede nachtrust!

Dienstencheques

Om ons te helpen bij onze was en plas, want helden in het huishouden zijn we niet :)

Fotoboek

We kijken heel erg uit naar 5 november! We hopen dan ook deze dag op beeld te kunnen vastleggen, om achteraf bij weg te dromen!

Gorilla permit

Tijdens onze huwelijksreis hopen we een bezoek te brengen aan de unieke - inmiddels zeldzaam geworden - Berggorilla's. Ze komen alleen voor in Uganda, Rwanda en Congo en een bezoek aan een van de gorillaparken is erg prijzig. De Oegandese overheid heeft hier bewust voor gekozen om te voorkomen dat horden toeristen deze prachtige primaten ontmoeten. De inkomsten worden gebruikt om de Nationale Parken en haar gorillafamilies te beschermen.

Huwelijksreis Uganda

Een droom van een reis in het hart van Afrika.

Unicef

Wij hebben zelf zoveel geluk gehad in ons leven, door te mogen opgroeien in een warm gezin waar we nooit iets tekort hadden. Een liefdevol gezin dat ons ook nog eens alle kansen aanbood om te studeren en te worden wie we nu geworden zijn. Zoveel kinderen in de wereld hebben dit geluk niet en kunnen dankzij Unicef gesteund worden om ook voldoende kansen te krijgen in het leven.

Wasmachine

Tijd om op onze eigen benen te staan :)