Sarah & Peter

trouwen op 20 juni, 2015

Dromen

1. Allereerst een woordje uitleg...

Na een aantal jaren samenwonen is 'onze uitzet' al goed gespijsd. Dat wil natuurlijk niet zeggen dat we geen dromen meer hebben. Neem gerust even een kijkje op onze verlanglijst! Is er een droom die je graag helpt te vervullen, dan kun je het varkentje bij die droom opzij schuiven tot jouw gewenste bijdrage. Je kan je bijdrage ook gewoon invullen in het kadertje naast de droom. Kan je niet kiezen? Geen probleem, je kan je bijdrage ook over meerdere dromen verdelen. Rechtsboven zal steeds je totale bijdrage te zien zijn. Ben je klaar, dan kun je daar op 'afrekenen' klikken. Na het invullen van je gegevens verschijnt de vraag om je bedrag te storten op een rekeningnummer. Dit is onze eigen rekening dus hierover hoeven jullie zich geen zorgen te maken. Let op: je ontvangt hierover nadien géén mail meer dus je noteert de gegevens best even. Bel ons gerust bij vragen of problemen. Alvast bedankt! Sarah & Peter

2. Honeymoon - Part I - Venetië (Gondeltocht)

Na ons huwelijksfeest op 20 juni vertrekken wij bijna onmiddellijk op citytrip naar het romantische Venetië. Bij een bezoek aan Venetië hoort altijd een gondeltochtje.

3. Honeymoon - Part I - Venetië (Acquerello Restaurant)

Aangezien wij twee restaurantliefhebbers zijn mag een bezoekje aan Acquerello Restaurant in Venetië niet ontbreken. Dit restaurant staat op de 16de plaats van de 101 'Best Hotel Restaurants' in de Wereld. Dit restaurantbezoekje mag dus niet ontbreken bij ons verblijf in Venetië.

4. Honeymoon - Part II - Dubai

In november gaan wij dan naar de prachtige bestemming La Réunion + Mauritius. Aangezien dit een lange reis is willen we eerst 2 à 3 dagen verblijven in Dubai. En dit is alleen maar mogelijk door jullie ;-)

5. Sport

Om de extra kilo's van het huwelijksfeest er terug af te werken, kunnen we wel een meerbeurtenkaart in de fitness gebruiken :p

6. Huisje, tuintje, kindje...

We zullen eerst al eens beginnen met een nieuw huisje en een tuintje :)

7. Inkomhal make-over

Onze hal heeft dringend een make-over nodig. Nu is hij kaal, leeg en wit en dat vind ik niet zo uitnodigend en al helemaal niet representatief voor de rest van het huis. Laat maar komen dus, die potten verf en die Ikea-meubels en hebbedingetjes!

8. Nespresso voor 1 jaar

Voor zij die Peter goed kennen, met een heerlijke Nespresso kan je hem altijd wel verwennen... geef hem daarom Nespresso voor een gans jaar... dan heeft hem zeker geen bezwaar ! Nespresso what else :-)