Rosalie & Serge

trouwen op 7 september, 2013

Dromen

Dolfijnen spotten

In Lovina kunnen we ook met de vissersbootjes meegaan en dolfijntjes gaan spotten. We zouden dan ook wild enthousiast zijn als we hiervoor budget hadden..

Dressing room

Een droomhuis zonder dressing bestaat nu eenmaal niet in Rosalieland..Zij is alvast aan het sparen voor de kleren en de schoenen, als ze nu ook nog een plaats had om ze op te bergen :-), ideaal...

Fiets voor Serge

Serge zijn fiets is jammer genoeg gestolen, waardoor we nu altijd een bob nodig hebben. Verlos Serge van deze lastige taak, en help hem een nieuwe fiets te kopen :-)

Oklahoma bbq

De Huyberechtsen staan bekend om hun bbq-fever, en uiteraard is Serge er ook helemaal wild van. Daarom zou hij dan ook heel graag ooit een oklahoma bbq kopen...De return on investment is hier ook gegarandeerd want voor twee personen gaan wij echt niet de oklahoma aansteken..Eens we deze hebben kunnen we nog grootsere bbq feestjes organiseren :-)

Onderwatercamera

Snorkelen is één van de dingen die we zeker willen gaan doen in Bali, het zou heerlijk zijn moesten we van de mooie visjes foto's kunnen nemen..Daar zou een onderwatercamera heel hard van pas komen :-)

Raften op de Ayung

Zoals jullie weten zijn we ook wild van raften, deze sportieve activiteit zouden we dan ook heel graag doen op onze huwelijksreis.

Spaarpotje voor ons toekomstig huisje

Nadat we getrouwd zijn zouden we graag een stulpje kopen waar we lang en gelukkig kunnen wonen, jammer genoeg kost dit een flinke duit..Alle hulp om deze droom te realiseren is dan ook erg welkom :-)

Taxiritjes Bali

Vermits we Bali gaan rondreizen, zullen er ook veel taxiritjes gedaan worden... Een bijdrage voor hun traditionele taxi's zou super zijn!

Vliegtuigticket Bali

We zijn nu hard aan het sparen voor onze huwelijksreis naar Bali, een bijdrage voor onze tickets zou ons heel goed op weg helpen.

Whiskybar voor hem

Serge is een echte whiskyfanaat, zijn ultieme droom is dan ook om een reuzeverzameling van whisky aan te leggen.. Niets beter dan een goede whisky na (en voor) het eten :-).

Wijnkelder voor haar

Zoals jullie misschien wel weten, kan Rosalie heel erg genieten van een glaasje wijn in het weekend. Help haar om haar eigen wijnkelder te bouwen/vullen..