Robin Luyten & Lynn Vercauteren

trouwen op 22 augustus, 2015

Dromen

a. Welkom.

Welkom op onze trouwlijst. Je kan zelf kiezen voor welke droom je ons wenst te steunen. Naast elke droom zie je een balkje dat je kan verschuiven. Hierdoor verschuif je het bedrag dat je wenst te geven voor deze droom (op Ipad; 2x klikken i.p.v. verschuiven). Vervolgens nog even op 'steun' klikken om te bevestigen. Uiteraard kan je ook meerdere dromen uitkiezen. Het overzicht van het bedrag zie je bij 'uw bijdrage' (rechts boven). Dit kan je ofwel bekijken ofwel afrekenen. Vervolgens kan je nog een persoonlijk berichtje toevoegen zodat wij weten welke droom je gesteund hebt. Het afrekenen zelf doe je d.m.v. een overschrijving naar onze persoonlijke rekening. Alvast bedankt voor het steunen van onze dromen!

b. Huisje

Volgende stap in ons leven is om het huisje dat we net gekocht hebben, verder in te richten en helemaal van ons 2 te maken. Daarvoor zijn we dan ook volop aan het sparen.

c. Canvasdoek van onze trouwfoto

Na de trouw laten we wel een fotoalbum maken, maar een canvasdoek (met onze mooiste foto) om onze woonkamer wat te decoreren zou ook wel leuk zijn.

d. Restaurant

Het zou wel leuk zijn om 1x per maand ongeveer op restaurant te kunnen gaan. Perfecte manier om onze huwelijksverjaardag maandelijks te vieren het eerste jaar:)

e. Afwasmachine

Wij HATEN afwassen en hebben nog niet genoeg geld om elke dag op restaurant te gaan. We beloofden elkaar een afwasmachine in ons nieuw huisje.

f. Weekendje Center Parcs (Frankrijk?)

Een perfecte manier om er eens uit te zijn met ons tweetjes. Daar kunnen we tegelijkertijd herinneringen ophalen als nieuwe maken.

g. Late huwelijksreis

We denken eraan om in het voorjaar 2016 toch nog op reis te gaan naar een melige, romantische bestemming. Een uitgestelde huwelijksreis dus.

h. Mountainbike voor Robin

Wilt hij al lang kopen en dit is de perfecte gelegenheid.

i. Massage voor Lynn

Tja als Robin is gaan fietsen, is een super ontspannende massage perfect voor Lynn

j. Champagne-ontbijtje

Perfecte activiteit in de wittebroodsweken om te genieten van elkaar.

k. Privé-sauna

Dit doen we echt graag samen. Spijtig dat het zo duur is, daardoor hebben we nog niet alle sauna's in onze buurt uitgeprobeerd zoals Lakonia.

l. Pro-baby

Hier zijn we nog niet helemaal uit... Is die nu welkom, die kleine spruit ? Vinden jullie dit een goed idee ? Sponsor voor dit project dan mee!

m. Contra-baby

Krijgt u van de vorige suggestie een aanval van epilepsie ? Sponsor dan hier onze contraceptie!