Renate & Vincent

trouwen op 29 april, 2017

Dromen

01 Aan al onze gasten

Welkom op onze trouwlijst! Wat kan je nu nog geven aan mensen die al samenwonen? Je kan helpen om enkele van onze dromen waar te maken. Is er een droom die je graag helpt te vervullen, dan kun je het varkentje bij die droom opzij schuiven tot jouw gewenste bijdrage, en vervolgens op steun klikken. Kan je niet kiezen? Geen probleem, je kan je bijdrage ook over meerdere dromen verdelen. Rechtsboven zal steeds je totale bijdrage te zien zijn. Ben je klaar, dan kun je daar op 'afrekenen' klikken. Na het invullen van je gegevens verschijnt de vraag om je bedrag te storten op een rekeningnummer. Dit is onze eigen trouwrekening dus hierover hoeven jullie zich geen zorgen te maken. Let op: je ontvangt hierover nadien géén mail meer. Gelieve in de mededeling van de overschrijving de gekozen droom te noteren. Bel ons gerust bij vragen of problemen.

6 stoelen

Een eettafel hebben wij al een tijdje, maar om de een of andere reden is het er nog niet van gekomen om bijpassende stoelen aan te schaffen. Hier zouden we dan ook graag verandering in brengen :)

Automatische stofzuiger

Thuiskomen in een proper huis = meer tijd voor elkaar :-)

Barkast

Vincent zijn Gin en Rum-collectie zoekt een mooi plekje.

Brievenbus

De brievenbus die nu onze post ontvangt is een beetje versleten, een nieuwe zou er mooi staan.

Croque Monsieur Machine

Want er gaat niets boven overheerlijke croqskes!

Droogkast

Niet echt romantisch, maar eerder uit praktische overwegingen. Een droogkast. Hoewel kleren drogen aan een wasrek ook zo zijn charmes heeft, kan een droogkast onze wasroutine toch wat efficiënter maken!

Een klassieker: een nieuw servies!

Scherven brengen geluk maar teveel is teveel! Daarmee dat een nieuw servies deugd zal doen!

Een nieuwe wasmachine

Een wasmachine die heel wat minder energie en water verbruikt,om het milieu en onze portemonee te sparen

HAIER WS 25 GA Wijnklimaatkast

Om wanneer jullie op bezoek komen de wijn op perfecte temperatuur te kunnen serveren zou dit hebbedingetje mega handig zijn.

Keukenrobot

Een essentieel element in iedere keuken.

Nieuw bestek

Er zijn maar een aantal gerechten waarbij het oké is om met de handen te eten en bij een nieuw servies hoort natuurlijk ook nieuw bestek! ;-)

Ons huisje

Recent hebben wij een huisje gekocht. Jouw bijdrage kan ons helpen met het renovatie project zodat wij op termijn in een super gezellig en warm nest terecht kunnen.

Placemats

Om de tafel van vuil te vrijwaren

Strijkplank en strijkijzer

Omdat we de mama's moeilijk kunnen blijven inschakelen, zou het handig zijn dat we zelf over het nodige materiaal beschikken voor de strijk

Wafelijzer

een goed feest niet zonder wafelenbak, allez toch volgens Nero