Pieter & Delphine

trouwen op 21 april, 2012

Dromen

Barbecook BBQ

We houden allebei van de zomerse sfeer die bij BBQ hoort. We hebben het terras en de tuin, nu nog de BBQ om die warme zomeravonden nog gezelliger te maken :)

Fatboy hangmat

Lekker hangen in de tuin!

Honeymoon: Australian Food

We kunnen allebei genieten van goed en lekker eten. We kijken er dan ook naar uit om de plaatselijke Australische keuken te verkennen.

Honeymoon: Daintree & Cape Tribulation

Excursie op onze huwelijksreis: Tocht met een 4WD-voertuig naar Daintree River, waar we meer leren over krokodillen, het mangrovewoud en zijn bewoners. We genieten er van het uitzicht op het regenwoud. Bij Emmagen Creek nemen we voor de lunch een verfrissende duik. Aansluitend verkennen we met een gids Cape Tribulation. Op de terugweg stoppen we even om kangoeroes te voeren.

Honeymoon: Fraser Island Adventure

Excursie op onze huwelijksreis: Fraser Island is het grootste zandeiland ter wereld en behoort tot het Unesco Werelderfgoed. Incl. 2 overnachtingen in het Kingfisher Bay Resort, catamaran transfers van/naar het eiland, 4WD-dagexcursie op Fraser Island met lunch.

Honeymoon: Sailaway IV

Excursie op onze huwelijksreis: Een luxe zeilcatamaran brengt ons naar een kleine eilandengroep van het Great Barrier Reef. Bij de riffen kunnen we snorkelen, zwemmen en de eilandjes verkennen. 's Middags wordt een rijkelijke, tropische lunch voorzien en aan boord krijgen we koffie of thee met zelfgemaakte koekjes.

Honeymoon: Zeilen naar Whitehaven Beach

Excursie op onze huwelijksreis: In de ochtend zeilen we door de Whitsunday Islands en ontdekken we de spectaculaire landschappen boven en onder water. We kunnen er zwemmen, snorkelen, een strandwandeling maken of gewoon lekker in de zon ontspannen. 's Middags wacht een barbecue lunch. 's Avonds keren we terug naar ons hotel in Airlee Beach.

Inkomhal make-over

Onze hal heeft dringend een make-over nodig. Nu is hij kaal, leeg en wit en dat vind ik niet zo uitnodigend en al helemaal niet representatief voor de rest van het huis. Laat maar komen dus, die potten verf en die Ikea-meubels en hebbedingetjes!

KitchenAid

Overheerlijk deeg en de beste buttercream toppings voor cupcakes en taarten maak je met een KitchenAid. De KitchenAid heeft ze intussen al, maar ze wil er graag ook pasta mee maken, groenten mee raspen, ijscrème mee draaien, enz... Daarvoor heeft ze extra opzetstukken en accessoires nodig. Wie helpt Delphine om deze droom te vervullen?

On the wall

We willen onze slaapkamer opfleuren door een mooie uitvergrote print te hangen boven ons bed.

Rally zonder Playstation

Pieter speelt al jaren rally games. Tijd voor het echte werk onder professionele begeleiding. Benieuwd hoe die initiatie uitdraait...

Sony NEX-5N

Delphine houdt van fotografie en wil op huwelijksreis deze hobby optimaal uitoefenen. Een Sony NEX 5n systeemcamera met bijhorende lenzen (18-55mm f/3.5-5.6 + 55-210mm f/2.8 Macro 1:1 + UV Filter) kan de mooie natuur en romantische momenten helpen vereeuwigen.

Ticket naar het hoge Noorden

Delphine en Pieter houden van reizen. Alleen: Delphine houdt van de zon en het warme Zuiden, Pieter droomt van de sneeuw en het hoge Noorden. Waar stuur jij hen naartoe?

Ticket naar het warme Zuiden

Delphine en Pieter houden van reizen. Alleen: Delphine houdt van de zon en het warme Zuiden, Pieter droomt van de sneeuw en het hoge Noorden. Waar stuur jij hen naartoe?

Wellness op reis

Na ons huwelijk willen we natuurlijk heerlijk gaan ontspannen tijdens onze huwelijksreis. Hoe kan je dit beter doen dan met een wellness-arrangement? Sauna, jacuzzi, stoombad, massage, ... hoort er allemaal bij. Help jij ons relaxen?

Workshop cupcakes versieren

De basis heeft Delphine intussen onder de knie, maar ze leert graag technieken bij door les te volgen bij een professional.

Zeil je voor het eerst

Pieter zeilde toen hij nog klein was, 'fin, niet zoo klein... Toen was er niet veel wind. Hopelijk is dat er wel bij de volgende poging.