Patricia Woutering & Alosja Babenko

trouwen op 11 juni, 2013

Dromen

bruidsmeisjes

ik heb 4 bruidsmeisjes en natuurlijk horen die een mooie jurk aan te hebben die zou ik graag willen kopen met wat gesteunde geld.

limosine

wij willen zo graag in een limosine trouwen.!!!!!! maaar daar is wel geld voor nodig, helaas hebben wij niet zo veel geld.. als u ons zou willen helpen zouden wij u erg dankbaar zijn,!!!!

MOEILIJK!!!

wij zijn erg jong!! maar zijn al 4 jaar samen en willen graag trouwen. maar ook moeten wij op een of andere manier verplicht trouwen. mijn eigen achternaam is verkloot door mijn ouders dus kan ik niet zo veel met mijn achternaam ik wil graag en normaal leven en dat kan alleen als ik een andere achternaam heb. wij houden echt super veel van elkaar, en willen dollgraag trouwen dus hebben we wat geld nodig om toch een mooie bruiloft te krijgen.

romantiesch huwelijksnacht

graag zouden wij een romantiesch huwelijks nacht hebben en doorbrengen in een mooi hotel.. als jullie willen steunen heel graag een kleine bijdragen is al welkom

trouwringen

een trouwring is iets wat je je even lang draagt, als het goed is.. haha bij ons in ieder geval gaan we er van uit van wel.. dan zou het fijn zijn om mooie goude ringen te hebben maar helaas is dat erg prijzig.. steun en bezorg ons de mooiste dag van ons leven