Wat is dit?

Een online trouwlijst

Op deze website kan je een online trouwlijst aanleggen. Trouwers maken op hun persoonlijke pagina een overzicht van hun dromen en wensen, gasten op de trouw kunnen deze dromen steunen door een bijdrage te geven.

Waarom?

Omdat de klassieke huwelijkslijst een beetje achterhaald is: vele koppels wonen al samen als ze gaan trouwen, en hebben al huisraad. Een klassieke trouwlijst is dus niet zo interessant.
Een online trouwlijst geeft een persoonlijke touch aan jullie trouwlijst, gasten kunnen kiezen welke dromen hen het meeste aanspreken en kunnen deze dan steunen. Daarmee is een online trouwlijst veel persoonlijker dan een rekeningnummer waarop gasten geld storten.

Hoe werkt het?

Het onderstaande filmpje legt het uit in 62 seconden.

Als koppel maak je een profielpagina aan met een lijst van al jullie dromen en wensen. Jullie dromen kunnen groot, klein, realistisch of fantasierijk zijn, zolang jullie er maar van dromen. Als gasten een bijdrage storten ontvangt het koppel deze bijdrage op hun bankrekening. De koppels krijgen hun geld onmiddellijk, en hoeven dus niet te wachten tot de trouwdatum.

Als gast krijg je de link naar de huwelijkslijst via de uitnodiging, je kan de trouwlijst online bekijken en direct een droom naar keuze steunen. Gasten kunnen bij hun storting ook een persoonlijke boodschap voor de trouwers toevoegen.

De trouwers kunnen dan een bedankje sturen.

Veel plezier op Trouwlijst.be!