Naomi Goossens & Floris Wollaert

trouwen op 4 oktober, 2014

Dromen

After-wedding

Haha, zondag rustdag. Wij volgen het advies van onze lieven heer, en zullen er een dagje rust tussen zwieren. Graag zouden we naar Lakonia gaan in Berchem, en daar nog een voormiddagje op ons eiland doorbrengen.

Bootje varen Nomi G? ;-)

Onze super grave boottrip naar de wilde vogels! Het is een avontuur waar we naar uitkijken hoor! Met de warme jassen aan en onze stoere fluo-reddingsvesten kunnen we op onze zodiac niks fout doen! :-)

De naft!

Helaas verbruiken de huurauto's in Noorwegen ook benzine! Dus als we ergens willen geraken na onze lange vlucht, zullen we onze tank af en toe moeten volgooien! :-)

Elandensafari

Wohoow, we willen zo graag elanden gaan spotten in de vrije natuur. Dit doen we 's morgens vroeg voor het zonnetje op ons bolletje schijnt :)

Handshoes en mutskes

Niet alleen ons torso moet lekker warm blijven, maar we zouden natuurlijk ook nog graag thuiskomen met al onze 20 vingers en tenen! :-) Om te voorkomen dat onze oortjes eraf vriezen, willen we coole mutsen aan jullie vragen :)

Ijsvissen

Op onze huwelijksreis naar Noorwegen kunnen we gaan ijsvissen met de lokale bevolking. We zijn al super benieuwd hoe we dit moeten aanpakken :)

Noorderlicht, here we come!

Uiteraard, wanneer we boven de noordpoolcirkel zijn moeten we onze kans wagen om het noorderlicht te zien. Hopelijk vangen we er een glimp van op, maar we zullen lang mogen opblijven!

Ons frakskes!

Als we door de sneeuw willen ploeteren zonder onderkoeld te geraken, zullen we een lekker, warme jas nodig hebben! Want al knuffelend gaan we niet veel kunnen wandelen! :-)

Stappertjes gereed!

Jaja, in de sneeuw, door de fjorden, met al eens een plasje water hier en daar! Zonder een goei paar stappers komen we nergens eh! ;-) A.S. Adventure, here we come ;)

Thermisch underwear!

Da's alleen voor ons om te zien! Dus verwacht het ook niet in de slide show! :-D maar niet zien betekent natuurlijk niet minder nodig in de vrieskou! ^^

Vliegen naar Noorwegen

We gaan natuurlijk niet te voet naar Noorwegen, we nemen de vlieger! Love is in the air :)

Walvissen (need we say more)

Den titel zegt het zelf eh! Iets om naar uit te kijken!? Zeker weten! Ze hebben ons 90% kans op een te spotten walvis beloofd! Dus jah, we zullen ons zeebenen maar al aandoen zeker? :-)