Johan & Joni

trouwen op 15 mei, 2015

Dromen

*Welkom op onze trouwlijst!

Uiteraard is jouw aanwezigheid op ons trouwfeest het allerbelangrijkste, maar je maakt ons ook heel blij door onderstaande dromen te steunen! Wij gaan op huwelijksreis naar Thailand, Laos en Cambodja. Zoals gewoonlijk combineren we tijdens onze reis avontuur met cultuur, natuur en ontspanning. We zullen logeren in 'basic guesthouses', maar zullen af en toe ook genieten van luxe zoals het echte 'honeymooners' betaamt. Je kan zelf kiezen voor welke droom je ons wenst te steunen. Naast elke droom zie je een balkje dat je kan verschuiven. Hierdoor verschuif je het bedrag dat je wenst te geven voor deze droom (op tablet of smartphone 2x klikken i.p.v. verschuiven). Vervolgens nog even op 'steun' klikken om te bevestigen. Uiteraard kan je ook meerdere dromen uitkiezen. Het overzicht van het bedrag zie je bij 'uw bijdrage' (rechts boven). Dit kan je ofwel bekijken ofwel afrekenen. Vervolgens kan je nog een persoonlijk berichtje toevoegen zodat wij weten welke droom je gesteund hebt. Het afrekenen zelf doe je d.m.v. een overschrijving. Alvast bedankt voor het steunen van onze dromen!

Aperitief in een gezellig cafétje

Het is tenslotte onze huwelijksreis...

Bucket op het strand in Phuket

Helemaal volgens het cliché van Thailand drinken wij graag een "bucket" op het strand :)

Cambodjaanse/laotiaanse kookcursus

Wij ontdekken graag de keuken van Laos en/of Cambodja aan de hand van een kookcursus

Compact fototoestel

Johan beschikt al over een supergoed fototoestel, maar Joni wil ook graag vakantiefoto's maken. Daarom zouden we graag een compactcamera aankopen.

Een cocktail op het strand

Heerlijk ontspannen op een idyllisch eiland in Thailand, daar hoort toch een cocktail bij?

Een etentje bij Hertog Jan

Wij dromen er al lang van om eens te gaan eten in 3-sterren restaurant Hertog Jan

Foto-album

Onze fotograaf biedt ons de mogelijkheid om de mooiste kiekjes van op de trouw te bundelen in een mooi foto-album. Dit album vat onze huwelijksdag perfect samen en daarom mag dit eigenlijk niet ontbreken! Meer informatie over onze fotograaf vind je op www.vormkrijger.be

Gids in Angkor Wat

Omdat het tempelcomplex van Angkor Wat zo groot is, laten we ons graag een dagje met een tuktuk rondrijden.

Heenreis Brussel - Bangkok

Het begin van onze onvergetelijke huwelijksreis. Een vliegticket naar Thailand.

Massage

Heerlijk ontspannen met een traditionele Cambodiaanse massage

Olifanten wassen in Laos

Verborgen in de groene jungle bij Luang Prabang ligt het Elephant Camp. Op deze prachtige locatie genieten olifanten in Laos van hun oude dag. Tijdens deze uitstap zullen wij ervaren hoe het is om in Laos als olifantenverzorger door het leven te gaan. We zullen de "mahout" helpen bij de begeleiding van de olifanten en krijgen de kans om hen te wassen.

Onderwatercamera

Snorkelen is één van de dingen die we zeker willen gaan doen op Ko Yao, het zou heerlijk zijn moesten we van de mooie visjes foto's kunnen nemen..Daar zou een onderwatercamera heel hard van pas komen :-)

Ons eigen paradijsje op Koh Yao Yai

Om onze huwelijkreis in stijl af te sluiten eindigen we op het idyllische eiland Koh Yao, in een suite met privé zwembad op de heuvel... Meer informatie: www.santhiya.com/kohyaoyai

Ontbijt in een gezellig koffiehuisje

Het typische Aziatische ontbijt met noedelsoep ligt ons niet zo. Wij gaan graag een croissant eten en een koffietje drinken in een gezellig koffiehuisje.

Overnachting in Chiang Rai

Op de eerste dag van onze huwelijksreis overnachten we in Chiang Rai, waar we ook de super mooie tempel Wat Rong Khung (witte tempel) bezoeken.

Overnachting Sojourn Hotel Siem Reap

Na een dag rondlopen in Angkor Wat gaan we heerlijk ontspannen in dit 'boutique hotel'. Meer informatie: www.sojournsiemreap.com

Terugreis Phuket - Brussel

Het einde van onze huwelijkreis, de terugvlucht naar huis!

Toegangsticket Angkor Wat

Angkor Wat is het beroemde tempelcomplex in het noordwesten van Cambodja. Tot en met de 2e helft van de 15e eeuw was Angkor Wat de hoofdstad van het Khmer rijk. Tegenwoordig is Angkor Wat hét symbool van Cambodja en is tevens in de vlag van het land verwerkt. Wij kijken ernaar uit om hier 2 à 3 dagen door te brengen.

Tree Top Explorer

Drie dagen leven als aapjes in de jungle in het Noorden van Laos: we slapen in boomhutten en verplaatsen ons door de jungle met behulp van 'zip-lines'.

Visum Laos en Cambodja

Om Laos en Cambodja binnen te mogen, moeten we een visum aanvragen.