Mich & Jodi

trouwen op 4 juli, 2015

Dromen

Afwasmasjien

Joedi als afwasser is niets waard: aangekoekte etensresten worden weken later nog opgegeten. De urgentie lijkt ons duidelijk...

Een vat in de Joppe

Als ex-voorzitter wil Joedi graag alle Joppe-vrienden laten meegenieten van ons huwelijksgeluk met (minstens) een groot vat.

Fiets voor Joedi

Om alle snelheidsrecords te breken.

Fietsendrager voor de auto

Dat is wat praktischer dan op vakantie de fietsen op en onder de valiezen te proppen.

Fototoestel

We willen een degelijk, compact toestel om op safari memorabele momenten vast te leggen.

Iets dat we vergeten zijn

Wat zijn we vergeten op deze lijst maar kunnen we nog gebruiken? Laat het ons weten ;-)

KitchenAid

In een klassiek huwelijk hoort de vrouw aan de haard te staan. Maar wij zijn modern: Mich wil een KitchenAid om Joedi van lekkers te voorzien (Joedi: "Kunde daar chips mee maken?").

Kuisvrouw

Geen tijd en nog minder zin om ons liefdesnestje grondig te kuisen, dus willen we graag een jaar lang tweewekelijks een kuisvrouw om ons te helpen ons appartement schoon te houden.

Peter van een bever

De meesten vinden hem nooit, maar wij als rasechte Planckendaelfans weten waar te zoeken. Ongelooflijk maar waar: dit toffe beestje heeft nog geen peter! En daar willen wij graag verandering in brengen.

Tent

Joedi wil kamperen, Mich wil alleen mee als het in een luxetent is en niet in dat kleine, waterdoorlatende geval dat we nu hebben.

Unicef Happy Pack

Vele kleintjes maken één groot! Spendeer, al dan niet deels, je cadeaubudget bewust aan een goed doel en maak meer mensen dan enkel ons twee gelukkig. Kijk op http://happypack.unicef.be/nl/ en kom te weten waar al die centjes naartoe gaan, afhankelijk van het verzamelde bedrag.