Mattijs & Josien

trouwen op 5 december, 2015

Dromen

Allereerst een woordje uitleg...

Gezien we al een tijdje samenwonen is 'onze uitzet' al goed gespijsd. Dat wil natuurlijk niet zeggen dat we geen dromen meer hebben. Neem gerust even een kijkje op onze verlanglijst! Is er een droom die je graag helpt te vervullen, dan kun je het varkentje bij die droom opzij schuiven tot jouw gewenste bijdrage. Je kan je bijdrage ook gewoon invullen in het kadertje naast de droom. Kan je niet kiezen? Geen probleem, je kan je bijdrage ook over meerdere dromen verdelen. Rechtsboven zal steeds je totale bijdrage te zien zijn. Ben je klaar, dan kun je daar op 'afrekenen' klikken. Na het invullen van je gegevens verschijnt de vraag om je bedrag te storten op een rekeningnummer. Dit is onze eigen rekening dus hierover hoeven jullie zich geen zorgen te maken. Let op: je ontvangt hierover nadien géén mail meer dus je noteert de gegevens best even. Bel ons gerust bij vragen of problemen. Ondertussen dromen wij lekker verder. Josien & Mattijs

Bootovertocht Hoek v Holland - Harwich

Omdat zwemmen in de winter wat koud is en onze conditie nu ook weer niet zo fantastisch is, is het misschien veiliger om de boot te nemen naar Engeland. Of dit een opblaasbootje of een snelle ferry wordt, hangt af van u af.

Cottage in Suffolk

Slapen onder een sterrenhemel is heel romantisch maar in de winter is het toch beter om een dak boven het hoofd te hebben. Onze droom is dan ook overnachten in stijl van de film "The Holiday" in een typisch Engelse cottage.

Een echt bed

We wonen nu al 6 jaar samen maar slapen nog altijd op een lattenbodem met pootjes. Het plan was om ooit een mooi bed aan te schaffen als we ons eigen huis hadden, maar dit is er nog steeds niet van gekomen. Gun ons een heerlijke nachtrust in een echt bed.

Een grote inloopdouche in een moderne badkamer

De badkamer in ons nieuwe huis heeft zijn beste tijd gehad. De verluchting is niet meer in orde, de tegels barsten en de douche ziet er niet uit. Onze droom is een badkamer met een grote inloopdouche in een modern jasje. Het liefst nog met twee douchekoppen zodat we niet meer op elkaar moeten wachten. Gun ons veel douche- en badplezier en help onze droom te verwezelijken.

High-tea op de echte Engelse manier

Als we dan toch in Engeland zijn, hoort een echte high-tea er ook bij. We dromen van een berg hartige- en zoete hapjes en gebakjes. Hoe groot die berg wordt, hangt van jullie af.

Muren, ramen en deuren

Om de logeerkamer van comfort te voorzien, dachten we alvast te beginnen met muren, ramen en deuren. Het huidige alternatief is met de hond in de zetel

Nieuwe koersfiets voor Mattijs

Na 12 dienstjaren en over de 100.000 kilometers op de teller is de pensioengerechtigde leeftijd van het geel-rode aluminium ros bijna bereikt. Het hangt van u af of de opvolging gegarandeerd wordt en het figuur van Mattijs enigszins aantrekkelijk blijft voor Josien.

Nieuwe stofzuiger

Aangezien onze huidige stofzuiger is bezweken onder al het haar die twee bewoners hier verliezen, wordt het hoog tijd voor een efficiëntere opvolger. Help onze droom van een robotstofzuiger waar te maken.

Omheining tuin die Gabi-bestendig is

Om ons fijn huis ligt een mooie ruime tuin. De omheining bestaat helaas uit haagbeuk met gaten eronder, met als gevolg dat onze hond Gabi al eens graag op avontuur gaat bij de buren. Hierdoor kan hij niet los in de tuin en heeft nood aan een goede afbakening. Daarnaast kunnen we een mooie poort ook wel gebruiken en dat gaat moeilijk met de bestaande heg van haagbeuk. Help onze droom van een goed omheinde tuin te verwezenlijken.

Typisch Engels kerstdiner

We vieren kerst tijdens onze huwelijksreis naar het mooie Engeland en zouden dit dan ook in stijl willen doen met een typisch Engels kerstdiner. Help de kalkoen mee opvullen.

Vaste trap naar eerste verdieping

We zouden graag onze bovenverdieping verbouwen en de meest geschikte weg om daar te komen is natuurlijk via een trap. Leef met ons mee en gun ons een mooie trap, een echte blikvanger in plaats van een touwladder.