Martine & Bart

trouwen op 12 juli, 2014

Dromen

.Welkom op onze dromenlijst!

Na 13 jaar hebben we al heel wat opgebouwd en aangekocht dus voor een traditionele huwelijkslijst was er geen ruimte. Wel hebben we nog enkele wensen en cadeau-ideeën. Hoe werkt het? Jullie kunnen een droom vervullen of er een bijdrage naar keuze aan leveren door het spaarvarkentje opzij te schuiven of een bedrag in te tikken. Ondertussen dromen wij lekker verder :-) xxx Martine en bart

Abonnement Zoo + Planckendael

Diertjes kijken is altijd leuk dus willen we een gezinsabonnement voor de Zoo van Antwerpen en Planckendael. Ook de parking nemen we er graag bij!

Badhanddoekenset

Nu onze kapoenen stilaan de babyhanddoekjes ontgroeid zijn willen we een nieuwe badhanddoekenset aanschaffen.

Dessertje eten bij de Roger

We willen eens in Het Gebaar in Antwerpen gaan eten, bij Roger Van Damme. Als hij ons enkel een selectie van zijn fantastische desserts serveert zijn we ook al gelukkig!

Een klassieker: een nieuw servies!

Scherven brengen geluk maar teveel is teveel! Na 7 jaar samenwonen zijn we toe aan een nieuw servies!

Een nieuw tweepersoonsbed!

Het oude is versleten... ;-)

Nieuwe binnendeuren

We plannen (al een tijdje) de vervanging van onze 8 binnendeuren. Altijd leuk mocht een binnendeur tenminste aan beide kanten een vastzittende en gelijkende klink hebben ;-)

Overnachting Efteling in Themasuite

We zijn nog nooit met Arne en Sam in de Efteling geweest en willen graag 2 dagen het park bezoeken en overnachten in een themasuite in het Efteling-hotel.

PURE keramiekcollectie Pascale Naessens

Om onze feestjes wat meer stijl te geven willen we een schotel- en potjesset samenstellen uit de mooie collectie van Pascale Naessens.

Sfeerverlichting en decoratie

Om onze woonkamer aan te kleden voor de gezellig avondjes thuis willen we nog wat sfeerverlichting en decoratieartikelen. Onder andere de Cottonball Lights staan op ons verlanglijstje.

Sierpotten en kruidenrek.

Om ons nieuwe terras aan te kleden willen we enkele mooie sierpotten met planten zetten en een handig kruidenrek.

Tefal Contactgrill

Gezien bij vrienden en dat moeten we ook hebben voor ons croques en steakskes en wraps en visjes en...!

Twee nieuwe fietsen

Nu de kinderstoeltjes stilaan mogen verdwijnen zijn we toe aan twee nieuwe fietsen! Diefstal is nog steeds een groot taboe, dus vragen we ze liever aan jullie ;-)

Upgrade van de huwelijksreis

Om onze huwelijksreis nog wat extra te geven nemen we een luxueuze kamer met prachtig uitzicht vanuit onze privé jacuzzi op het terras.

VIP-cinematickets

In Utopolis Mechelen vertoeven we al eens graag in de VIP-zaal. Een leuke film zien in goed gezelschap met een lekker hapje erbij.

Welness B&B blokhut

In Herselt willen we een romantisch weekendje weg beleven in de luxe Finse blokhutten van een welness B&B.