Marisa & Samian

trouwen op 1 april, 2017

Dromen

allereerst een woordje uitleg...

Huis, tuin, boom en kinderen hebben we, maar dromen zijn er nog genoeg ... Hier kan je grasduinen in onze plannen. Vind je een droom die je graag helpt vervullen? Schuif dan het varkentje bij die droom opzij tot jouw gewenste bijdrage. Je kan je bijdrage ook gewoon invullen in het kadertje naast de droom. Daarna klik je op 'steun'. Kan je niet kiezen? Geen probleem, je kan je bijdrage over meerdere dromen verdelen. Rechtsboven zie je steeds je totale bijdrage. Ben je klaar? Klik dan op 'afrekenen'. Na het invullen van je gegevens verschijnt de vraag om je bijdrage te storten op een rekeningnummer. Dit is onze eigen rekening dus hierover hoeven jullie zich geen zorgen te maken. Let op: je ontvangt hierover nadien géén mail meer dus je noteert de gegevens best even. Bel gerust bij vragen of problemen. Ondertussen dromen wij lekker verder. Samian en Marisa

bloemetje?

Denk je er aan een bloemetje mee te brengen op onze huwelijksdag? We vinden bloemen prachtig (en onze meisjes zijn er gek op), maar we vertrekken snel op reis en zullen er weinig van kunnen genieten. Een tip: schenk in de plaats een bijdrage voor een bloomon-abonnement. Zo krijgen we een jaar lang iedere maand een prachtig boeket geleverd en denken we bij elk boeket even terug aan onze mooie dag.

huwelijksreis met 2: NYC - a New York Pass

New York City, here we come! Kwestie van niet bankroet te gaan aan de bezienswaardigheden vertrekken we graag met een New York Pass op zak.

huwelijksreis met 2: NYC - Broadway Show: Kinky Boots!

Geen New York zonder Broadway. En wat de titel van de show betreft: no comment ... (de show heeft zes Tony awards gewonnen, dus ja.)

huwelijksreis met 2: NYC - comedy night

Tijdens onze trip naar Chicago kwamen we voor het eerst in een Comedy Club terecht. Het was geweldig! Bij een bezoek aan New York mag dit voor ons niet ontbreken. Uiteraard past er ook een cocktail in dit budget.

huwelijksreis met 2: NYC - Knicks vs. Chicago Bulls

We gaan de sfeer opsnuiven in Madison Square Garden tijdens een partijtje basketbal!

huwelijksreis met 4: Efteling

We trouwen met elkaar, maar onze meisjes trouwen uiteraard een beetje mee. Het tweede deel van de huwelijksreis gaat daarom richting Efteling voor een sprookjesachtige start van het getrouwde leven met z'n vieren.

huwelijksreis met 4: Efteling - Koning Te Rijk tafel

Omdat de kinderen ook graag "op restaurantje" gaan, gaan we in de Efteling gezellig met z'n vieren dineren met onze twee prinsessen.

jaar daten 01: bioscoop met lekkers

Voor onze maandelijkse date-night tijdens ons eerste huwelijksjaar hebben we enkele fijne activiteiten bedacht. Deze maand in de aanbieding: samen naar de cinema voor de blockbuster van het moment.

jaar daten 02: naar het museum

Voor onze maandelijkse date-night tijdens ons eerste huwelijksjaar hebben we enkele fijne activiteiten bedacht. In maand twee is het tijd voor wat cultuur: kazerne Dossin, Plantin-Moretus, MAS, In Flanders Fields of Horta? Suggesties voor een origineel museumbezoek zijn welkom!

jaar daten 03: game night

Voor onze maandelijkse date-night tijdens ons eerste huwelijksjaar hebben we enkele fijne activiteiten bedacht. Omdat het niet altijd buitenshuis moet zijn, gaan we ditmaal voor een gezelschapsspelletje op het (voorlopig oude) terras bij een glaasje wijn op een warme zomeravond.

jaar daten 04: bubbel-ontbijt en wellness hotel Vé Mechelen

Voor onze maandelijkse date-night tijdens ons eerste huwelijksjaar hebben we enkele fijne activiteiten bedacht. Het eerste kwartaal zit er op, tijd voor een uitgebreid dagje genieten met uitzicht op onze feestlocatie.

jaar daten 05: op schattenjacht

Voor onze maandelijkse date-night tijdens ons eerste huwelijksjaar hebben we enkele fijne activiteiten bedacht. Huis en tuin zijn er intussen, maar kunnen wat aankleding gebruiken, dus gaan we een dag met twee op schattenjacht op de brasrommelmarkt.

jaar daten 06: dineren in het donker

Voor onze maandelijkse date-night tijdens ons eerste huwelijksjaar hebben we enkele fijne activiteiten bedacht. Halverwege is het tijd voor een zintuigenprikkelende date.

jaar daten 07: de muziekboot in Mechelen

Voor onze maandelijkse date-night tijdens ons eerste huwelijksjaar hebben we enkele fijne activiteiten bedacht. Ook deze maand trekken we naar de buurt van onze feestlocatie naar een boot waar we kunnen genieten van een glaasje cava en live muziek.

jaar daten 08: een dag in Brussel

Voor onze maandelijkse date-night tijdens ons eerste huwelijksjaar hebben we enkele fijne activiteiten bedacht. Wintertijd is schaatstijd en aangezien ijs nog altijd een speciaal plekje in Marisa's hart heeft, gaan we samen de Grote Markt onveilig maken. Om ook Samian plezier te doen, zetten we de avond verder met een hamburger in het Hard Rock café.

jaar daten 09: Ola Leuven!

Voor onze maandelijkse date-night tijdens ons eerste huwelijksjaar hebben we enkele fijne activiteiten bedacht. We reizen vijftien jaar terug in de tijd naar Leuven, de plek waar we elkaar leerden kennen, onze eerste dates hadden en onze eerste jaren samen hebben doorgebracht. We kuieren door de stad om herinneringen op te halen en gaan uiteraard Mexicaans eten.

jaar daten 10: massage

Voor onze maandelijkse date-night tijdens ons eerste huwelijksjaar hebben we enkele fijne activiteiten bedacht. We zijn altijd te vinden een ontspannende (hotstone) massage!

jaar daten 11: Phantasialand

Voor onze maandelijkse date-night tijdens ons eerste huwelijksjaar hebben we enkele fijne activiteiten bedacht. We beleven nog steeds allebei plezier aan rollercoasters. Gezien onze meisjes voor de meesten helaas nog te klein zijn (en dat zelf erg jammer vinden), gaan we samen naar Phantasialand - op prospectie voor als de dochters wat groter zijn.

jaar daten 12: etentje in The Jane

En dan zijn we er... een jaar later in The Jane ... gewoon ... omdat lekker eten en genieten best wel mag op een papieren verjaardag.

kunstwerk aan de muur

We hebben een muur... een gele muur... een gele muur die schreeuwt om een stukje kunst. Suggesties zijn welkom!

terras

We doen al eens graag een terrasje .... op een ander... maar ook thuis. Dan kunnen we genieten van de tuin (en de afstand naar bed of zetel is een stuk korter). Tijd om het terras aan te leggen en te genieten van vrije tijd tijdens al die zonnige Belgische zomerdagen.

tuinhuis

Gezien we in al die jaren verbouwen heel wat werkspullen hebben verzameld en ook de tuin onderhouden moet worden, zal een groter (en mooier) tuinhuis een aanwinst zijn voor de tuin.