Maïté & Jan

trouwen op 16 september, 2017

Dromen

* Een woordje uitleg...

Welkom op onze dromenpagina! Hieronder zie je waarvoor we alvast aan het sparen zijn én waar je ons bij kunt helpen ;)! Maar ... dit is absoluut geen verplichting! Heb je een droom gevonden die je graag mee wil helpen vervullen, schuif dan het varkentje bij die droom opzij tot aan het bedrag dat je in gedachten had. Je kan het bedrag ook gewoon invullen in het kadertje naast de droom (of dromen). Rechtsboven zal steeds je totale bijdrage te zien zijn. Ben je klaar, dan kun je daar op 'afrekenen' klikken. Na het invullen van je gegevens verschijnt de vraag om je bedrag te storten op ons rekeningnummer: BE68 9731 3688 6434. Let op: je ontvangt hierover nadien géén mail meer dus je noteert de gegevens best even. (Je wordt niet rechtstreeks doorgeschakeld om de betaling uit te voeren). Vergeet ook niet te vermelden voor welke droom je ons steunt. Bel ons gerust bij vragen of problemen. Bedankt dat jij onze dromen mee waarmaakt! Groetjes, Maïté en Jan

1. Huwelijkreis

Om verder te kunnen nagenieten van onze huwelijksdag, vertrekken we naar de Dominicaanse Republiek. Samen genieten en dromen, tijdens onze eerste reis als man en vrouw.

2. Reiskoffers

Geen verre reis zonder onze eigen degelijke koffers.

3. Excursie Dolfhin Explorer

De kinderwens van Maïté gaat in vervulling. Zwemmen met dolfijnen!

4. Ingekaderde herinneringen

Om alle mooie herinneringen te bewaren, laten we de foto's van ons huwelijk graag verwerken in een fotoboek. Ook zouden we het heel fijn vinden om één van onze mooiste foto's een bijzonder plekje aan de muur te geven.

5. Raamdecoratie

Onze eerste grote investering in ons huis was het plaatsen van nieuwe ramen en deuren. Om ons huisje nog gezelliger te maken, zouden we graag nieuwe raamdecoratie hangen.

6. Nieuwe keuken

De jaren 80 zijn al even passé, waarom gaat onze keuken dan nog altijd mee?

7. Keukentafel en -stoelen

Als we dan toch de keuken aan het vernieuwen zijn, kunnen we dan ook meteen nieuw meubilair voorzien.

8. Kookpotten

De kookpottenset die we nu hebben is er eentje voor beginners, hij zal wellicht nog enkele jaren meegaan maar we denken toch ook al vooruit. Later willen we graag investeren in kookpotten van Demeyere, die de rest van ons leven zouden moeten meegaan.

9. Verf

Onze slaapkamer willen we nog omtoveren naar ons eigen romantisch stekje. Ook de trap en het tuinhuis kunnen nog een likje verf gebruiken.

Andere

Zijn er nog zaken waar je aan denkt maar niet terugvindt in deze lijst? Laat ons weten waarvoor je ons wil steunen!