Ludo & Nancy

trouwen op 13 oktober, 2012

Dromen

Welkom

Welkom op onze droompagina. In de eerste plaats hopen we op jullie aanwezigheid, maar indien je toch een steentje zou willen bijdragen aan één van onze dromen, kan dat hier. Je kan een klein stukje sponseren van 1 droom, of je kan ook bij meerdere dromen een eurootje storten om te laten zien dat je dit leuk vond. We kijken alvast uit naar jullie reacties en hopen jullie spoedig te zien op ons huwelijk ! Nancy & Ludo

001 aankondiging

Ik kijk uit naar onze dag, maar ook naar jullie reacties, laat dus gerust een boodschap achter ! ;-)

002

13 oktober... het komt dichter !

03 - abonnement op p-magazine

Elke dinsdag, het favoriete blad voor mijne vent, dan is hij weer een week lang content. De artikels zijn Oh zo interessant, want hij leest ze ! (zo valt hij nooit door de mand)

04 - badschuim

Met twee in bad... in ons bloot gat... is geen zicht, dus badschuim verplicht !

05 - bioscoop voor 2

Een stiekem kusje achteraan in de zaal, dat gevoel kennen we allemaal !

06 - bioscoop voor 4

Is het nu Disney, actie of een vampier... we gaan ook al eens graag met ons vier.

07 - city trip

We weten nog wel niet naar waar, want Nancy is een grote cultuurbarbaar. Maar er eens kort tussenuit met ons gezin, dat zit er altijd wel eens in !

08 - Cocktails for two

Een screaming orgasm is plezant in bed, maar ook aan de toog is dit dolle pret. Een mojito, piña colada of signapore sling... dat gaat er altijd makkelijk in !

09 - Concertje

Is het nu pop of klassiek, we appreciëren vele soorten muziek ! Samen kwam het er nog niet vaak van, maar dat zijn we in de toekomst wel van plan.

10 - Formule 1 weekendje voor Ludo

Pitspoezen en gierende banden, Ludo volgt ze in alle landen. Sponser voor hem een zitje mee, dan zie je hem misschien op tv.

11 - Shop-weekend voor Nancy

Heeft Ludo het op circuit naar zijn zin, dan trekt Nancy terwijl de stad in. Met wat shoppen en fotograferen, zal zij zich zeker niet vervelen !

12 - Nieuw skimateriaal

Skiën op je sokken is geen zicht, daarom is ski-materiaal verplicht. Met nieuwe ski's en stokken, maken we misschien iets minder brokken.

13 - skiles voor Nancy

Om Ludo's geduld niet langer op de proef te stellen, kunnen we beter een ski-leraar bellen. Zo kunnen we opsplitsingen vermijden en samen naar beneden glijden.

14 - pro-baby

Hier zijn we nog niet helemaal uit... Is die nu welkom, die kleine spruit ? Vinden jullie dit een goed idee ? Sponser voor dit project dan mee !

15 - contra-baby

Krijgt u van de vorige suggestie een aanval van epilepsie ? Sponser dan hier onze contraceptie !

16 - dvd reeksje

Anatomy, House & Lost, weten jullie wel wat dat dat kost ? Is Ludo weer eens niet thuis, dan is er gelukkig nog MC Dreamy op de buis !

17 - Huwelijksreis

Een reisje met zon, zee, strand... en romantiek krijgt de bovenhand. Ver of dichtbij, dat maakt niet uit... want op deze reis komen we de kamer niet uit !

18 - oesters & selder

Met 9 jaar leeftijdsverschil krijgt Ludo minder rust, daarom is het goed dat hij graag oestertjes lust. Met wat selder op zijn bord, komen ze beide niets tekort ! ;-)

19 - zoete zonde

Geef ons maar niets gezond, want we eten ons graag dik & rond. Een ijsje of een crème brûlée, dat pakken we met alle plezier mee !

20 - dieetkuur voor beide

Het leven is soms zo plezant, dat achteraf onze broek wel spant. Dan zitten we beide met een kater, en drinken we een ganse week water.

21 - etentje bij Sergio Herman

Een sexy gerechtje in Oud-Sluis, is beter dan kwijlen voor de buis. Sergio mag ons wel eens bedienen, maar daarvoor moeten we eerst nog wat centjes verdienen !

22 - grand marnier & baileys

Voor ons favoriete drankje vóór het slapen gaan, daar gaat Ludo graag voor achter de bar staan. Met het licht op rood en een borrel in de hand, komt de romantiek tot stand.

23 - voor onze huwelijksnacht...

Red Bull & Viagra geven ons kracht, om het doorkomen van de huwelijksnacht !

24 - ontbijt

De kinderen worden even uit het huis gezet... Voor een romantisch ontbijt op bed !

25 - koffie voor 1 jaar

Voor al die Nancy goed kennen, met koffie kan je ze altijd wel verwennen... geef haar daarom koffie voor een gans jaar... dan heeft ze zeker geen bezwaar !

26 - wijn

Is het nu in de Moezel, Languedoc of Bordeaux... Als jullie hem betalen, zullen wij hem met plezier gaan halen !

27 - Belkrediet

Nancy moet het vaak in haar eentje stellen, daarom is het leuk dat ze eens naar Ludo kan bellen.

28 - romantisch etentje

Voor iedereen die ons goed kent... weet, wij worden graag eens culinair verwend. Een romantisch etentje onder ons twee, daar doe je ons zeker een plezier mee !

29 - pizza voor 4

Nog niets besteld op pizza.be ?? ............. Maar Aléééééé .........

31 - indoor skydive

Ludo kan maar best niet liegen, want anders zou hij wel eens kunnen buiten vliegen. Daarom oefent hij alvast indoor, zo blijft hij Nancy een stapje voor.

33 - prive-welness avondje

Rieten daken en fotografie vergeten we in de jacuzzi !!!!

34 - something for the kids

De papfles zijn ze reeds ontgroeid, het is niet eenvoudig te weten wat hen boeit.... maar ze zijn het belangrijkst in ons leven, daarom mogen we niet vergeten hen ook iets te geven !

35 - stand up komedian

omdat lachen belangrijk is !