Karen & Luc

trouwen op 20 september, 2014

Dromen

Een woordje uitleg

Liefste genodigden, dit is hem: onze dromenlijst.. Neem hem rustig door en als een bepaalde droom je aanstaat, kan je een bijdrage leveren om hem waar te maken. Je kan natuurlijk zelf kiezen wat je bijdraagt, door het varkentje te verschuiven of rechts een bedrag in te geven. Wil je gewoon een bedrag storten zonder een keuze te maken uit de lijst, dan is dat welkom op rekeningnr BE44651153438545. BIC: KEYTBEBB We kijken ernaar uit jullie op 20 september te zien op ons feest!

Beeldje voor onze inkomhal

Onze inkomhal smeekt nog om een prachtig beeldje van bij de galerie van Frans Vanhove te Leuven (http://www.fransvanhove.be).

Boekenkast

De muur in onze zithoek vraagt om een prachtig boekenmeubel. Veel ideëen, prachtige materialen, maar nu nog in de praktijk brengen. Wie zorgt er mee voor een stukje van onze boekenkast?

Champagne!

Heerlijke bubbels zijn toch wel de basis voor een fijne zondagmiddagbrunch. Iedereen welkom :)

Cinematickets

Naast muziek, theater en dans onze favoriete bezigheid: films in de Brusselse minder gekende zalen zoals Cinéma Aventure, Nova, Galeries du Cinéma, Actor's Studio, ...

Cocktails on the beach in de Ecohut

Niets beter dan tijdens de Honeymoon (pas in 2015... snif) aan het strand in de ecohut in Costa Rica aan een ravissante cocktail te nippen

Een jaar cultuur

De wekelijkse injectie tegen verveling en verzuring. Onze cultuurabonnementen in de KVS, de Singel en 30CC.

Een nieuw servies

Ons huidig servies bestaat uit 10 verschillende soorten borden& tassen, die we jaren geleden van grootmoeders & tantes kregen als begin-pakket. Mooi, vol herinneringen, maar toch zou een eigen servies fijn zijn voor als jullie komen eten.

Het Museum

Met ons tweetjes een tentoonstelling van moderne kunst bijwonen en gidsen als de echte, maar met een vette knipoog. Te doen : Fotografiemuseum Charleroi, Museum M, MoMa ...

Koffie van Corica

De mildste en meest intense koffiebonen van heel Brussel en omstreken : bij Corica... Een bijzondere reeks wedding-beans wacht ons op.

Kunst in Huis abonnement

Ons nieuwe huis verdient heel wat kunst, en afwisseling, vandaar dat we uitkijken naar een abonnement voor Kunst in Huis zodat we steeds nieuwe werken kunnen ontdekken.

Planten voor in onze tuin en op terras

Groene vingers hebben we (nog) niet, maar die tuin moet toch een groene oase worden met heerlijke geuren en kleuren.

Tuinverlichting

Nu ons huisje bijna klaar is, blijkt er ook nog een tuin rond te liggen ... We zoeken nog naar de perfekte buitenlichtjes om jullie de weg te tonen naar onze deur.

Wijncursus

Een avondcursus ligt ons na aan het hart :), en nu willen we na lang proberen en oefenen wel eens begrijpen waarom we sommige wijnen een pak lekkerder vinden dan andere. Een vinologie cursus voor twee, en nadien kunnen jullie mee komen oefenen.

Wijnglazen

Een nieuwe set wijnglazen om de beste wijnen uit te degusteren

Zacht satijnen bedlinnen

Heerlijk zacht satijnen bedlinnen voor ons twee

Zijdehoentjes

Luxe zijdehoentjes met een zwaar beveiligd hok tegen de vos en de steenmarter