Linda & Erik

trouwen op 29 december, 2016

Dromen

Beste genodigde

Wij wonen intussen al een tijdje samen en de meeste zaken die je normaal op een huwelijkslijst zet, staan en liggen dus al wel ergens in ons huisje. Dit wil natuurlijk niet zeggen dat we geen dromen meer hebben. Je kan onze dromen financieel steunen door aan te duiden welke droom je wil helpen realiseren en voor welk bedrag. Dit kan door het varkentje bij die droom opzij te schuiven tot jouw gewenste bijdrage. Je kan je bijdrage ook gewoon invullen in het kadertje naast de droom. Kan je niet kiezen? Geen probleem, je kan je bijdrage ook over meerdere dromen verdelen. Rechtsboven zal steeds je totale bijdrage te zien zijn. Ben je klaar, dan kun je daar op 'afrekenen' klikken. Na het invullen van je gegevens verschijnt de vraag om je bedrag te storten op ons rekeningnummer: BE25 7506 6851 6482. Let op: je ontvangt hierover nadien géén mail meer dus je noteert de gegevens best even. Bel ons gerust bij vragen of problemen. Bedankt dat jij onze dromen mee waarmaakt! Groetjes, Linda en Erik

Auto

Onze auto is momenteel 17 jaar oud en hoewel die het nog heel goed doet voorlopig, denken we ook op dit vlak al vooruit. Een spaarcentje voor de volgende auto is dus zeker welkom.

Boeken(bon)

Wij lezen al eens graag een boek, dat weten jullie wel. We hebben zelfs al een vrij uitgebreide collectie intussen, al is die zeker nog niet af. Welk boek mag volgens jou niet ontbreken? Doe een suggestie! Om dubbels te vermijden is een boekenbon mét jouw suggestie wellicht het veiligste.

Boekenkasten

Om al die boeken een plekje te geven, hebben we nood aan een extra boekenkast. Zeker nu we deze zomer al gemerkt hebben dat het toch wel wat krap wordt om alle boeken een plekje in onze huisbibliotheek te geven.

Duizend theelichtjes

Ook nadat we getrouwd zijn, willen we graag nog vele romantische avonden beleven. Kaarsjes kunnen als de beste zorgen voor die romantische sfeer in huis. Daar kunnen we er dus nooit te veel van hebben!

Fietsdrager

In de zomer maken we graag dagtochtjes met de fiets, zo leer je de omgeving snel kennen. Om die dagtochtjes ook elders te kunnen doen, zouden we op onze volgende auto graag een fietsdrager hangen.

Fietspomp

Onze huidige fietspomp is wel aan een upgrade toe, zeker met de frequentere fietstochten in het vooruitzicht!

Gezelschapsspel

Ook qua gezelschapsspellen hebben we al een mooie verzameling momenteel, die gerust nog uitgebreider mag worden. Om ook hier dubbels te vermijden, lijkt een bon of een centje mét jouw suggestie die ideale manier om ons nog vele uren spelplezier cadeau te doen.

Heggenschaar

Wie al bij ons thuis is geweest, heeft het al gezien: langs de oprit en in de tuin staan twee lange hagen; en die moeten uiteraard ook al eens bijgesnoeid worden! Om het werk voor Erik wat lichter te maken, investeren we in een goeie elektrische heggenschaar!

Huis

Hoewel we hier best wel graag wonen, willen we binnen enkele jaren toch ons eigen droomhuis kopen. Daarbij kunnen we gerust een duwtje in de rug gebruiken.

Ingekaderde herinneringen

Om al deze mooie herinneringen te bewaren, laten we de foto's graag verwerken in een fotoboek. Ook zouden we het heel fijn vinden om één van onze mooiste foto's een bijzonder plekje aan de muur te geven.

Kookpotten Demeyere

De kookpottenset die we nu hebben is er eentje voor beginners, hij zal wellicht nog enkele jaren meegaan maar we denken toch ook al vooruit. Later willen we graag investeren in kookpotten van Demeyere, die de rest van ons leven zouden moeten meegaan.

Nieuwe radio keuken

Omdat afwassen met fijne muziek erbij toch zoveel leuker is, en de radio toch echt aan vervanging toe is...

Piano/orgel lessen voor Linda

Linda droomt er al jaren van piano of orgel te leren spelen. Wellicht wordt het orgel, haar eerste 'echte' hobby! Sponsor hier de eerste twee jaren les.

Plooifiets voor Erik

Erik denkt wel al even over de aanschaf van een plooifiets. Tot nu toe is die investering er nog niet van gekomen.

Wafelijzer

Voor Linda graag rechthoekige, voor Erik liever in hartjesvorm, dus wie een wafelijzer vindt dat beide vormen aankan, maakt ons heel gelukkig! Laat ons weten waar het te vinden is en laat hier een spaarcentje achter.

Wandelschoenen

Momenteel gaat het wandelen met één paar goede wandelschoenen, en als Linda mee op tocht is, doet ze dus de wandelschoenen van Erik aan. Een tweede paar wandelschoenen is dus welkom, zeker met de huwelijksreis in aantocht...