Lieze & Tim

trouwen op 2 december, 2017

Dromen

...Een woordje uitleg

Liefste genodigden, dit is hem: onze dromenlijst.. Neem hem rustig door en als een bepaalde droom je aanstaat, kan je een bijdrage leveren om hem waar te maken. Je kan natuurlijk zelf kiezen wat je bijdraagt, door het varkentje te verschuiven of rechts een bedrag in te geven. Wil je gewoon een bedrag storten zonder een keuze te maken uit de lijst, dan is dat welkom op rekeningnr BE23001286985791. We kijken ernaar uit jullie op 2 december op ons feest te zien!

Cruise naar de middernachtzon/noorderlicht

Dat we verzot zijn op het hoge noorden is al lang geen geheim meer, maar dat we dat ook graag per boot doen weet niet iedereen. Stuur ons op huwelijksreis via adembenemende fjorden naar het meest noordelijke punt van Europa!

Een jaar lang op restaurant

Eten doen we graag, nog het liefst in een oude setting verscholen in de bossen of in een kasteel. Niets overtreft de quality time met 2!

Een jaar Netflix

Soms liggen we na het sporten of het werk ook eens graag in de zetel. Tijdens de aerosol is dit ook onmisbaar geworden als afleiding. Geen gewone tv voor ons, maar Netflix!

Lens 50-200mm

Nieuwe lens voor ons fototoestel waarmee we heel ver kunnen inzoomen, zodat we op een veilige afstand van de wilde dieren kunnen blijven of niet van de boot vallen.

Meubels in ons huisje

Begin volgend jaar kunnen we eindelijk naar onze eigen stek verhuizen in Holsbeek. Daar kijken we al lang naar uit! Onze oude meubeltjes hebben de afgelopen jaren goed dienst gedaan, maar in ons nieuwe huisje passen ook nieuwe meubels voor als jullie op bezoek komen!

Speeltjes voor onze huisdieren

Lieze is verzot op katten, Tim op honden. Dat gaat vonken geven! Wanneer die er juist zullen komen, moeten we nog bekijken, maar je kan alvast leuke speeltjes voorzien zodat ze elkaar wat met rust kunnen laten.

Walvissen spotten

In een klein bootje of kajak het water op op zoek naar de grootste dieren ter wereld. Een beleving die we niet willen missen op onze huwelijksreis!