Leslie Joosen & Dieter Schmitt

trouwen op 5 september, 2015

Dromen

0. Uitleg bij het concept

Beste vrienden, familie, kennissen... Via deze weg kunnen jullie onze huwelijksreis sponsoren. Je kan een bijdrage doen aan onderstaande dromen en vervolgens klikt u op het icoontje steun. U zal dan een bericht krijgen waar u melding krijgt van ons rekeningnummer (hetzelfde als op de uitnodiging). De website heeft geen betalingsmodule dus u zal de overschrijving afzonderlijk moeten doen via uw pc banking. Wij kunnen uiteraard wel zien voor welke droom je geregistreerd hebt en krijgen ook melding van jullie persoonlijk bericht. ALVAST BEDANKT!!!

1. Dag 1: Safari: Tarangire NP

Na landing in Nairobi, steken we zo snel mogelijk de grens over richting Tanzania om onze safari te starten! Op dag 1 staat Tarangire NP op het programma, gekend voor zijn grote kolonies olifanten! Camera in aanslag!

2. Dag 2 - 4: Safari: Serengeti NP

Na een eerste overnachting in ons tentje trekken we richting 1 van de meeste befaamde nationale parken ter wereld: Serengeti NP. Bekend van de Grote Migratie, die we met wat geluk en goeie timing dan ook hopen te zien! Daarnaast hopen we ook al 4 van de Big 5 gespot te hebben na de Serengeti (leeuw, buffel, luipaard, olifant)

3. Dag 5: Safari: Ngorongoro Krater

Na de Serengeti dalen we Ngorongoro krater in. Ngorongoro is één van de weinige plaatsen ter wereld waar de neushoorns nog in het wild te spotten zijn. Dus fingers crossed...

4. Safari tools: Lens Canon

Voor de betere foto's, hebben we ook de betere lens nodig... We hopen om zo dicht mogelijk bij de Big 5 te komen, maar te dicht is nu ook niet meteen nodig. Dus denk aub aan onze veiligheid, en sponsor onze lens!

5. Safari tools: Tentje

Overnachten doe je best niet in open lucht... En gezien Dieter nu ook niet de handigste is (voor zij die het nog niet wisten) dienen we best voorzien te zijn van een kwalitatief, makkelijk opzetbaar tentje. Bedankt om aan ons comfort te denken!

6. Dag 6-8: Rusten in de Lodge: Kigongoni Lodge

Na onze basic camping is het tijd voor wat meer honeymoon-luxe. Wat nagenieten van het natuurgeweld, een zwemmeke, en dat allemaal aan de voet van de Kilimanjaro... Batterijtjes opladen!

7. Dag 9 - 12: Mount Meru Trekking

Genoeg gerust!! Tijd om die stapschoenen aan te binden en te trekken richting het dak van Afrika! Onder begeleiding van onze touroperator trekken we tot 4.566 m hoogte! Aan de conditie wordt ondertussen gewerkt. En we krijgen er ook 4 dagen de tijd voor!

8. Dag 14: Vlucht naar Zanzibar

Tussenvlucht naar droomeiland Zanzibar, want zwemmen kan Dieter niet. De Tanzaniaanse maatschappij Precision Air zal ons daar heelhuids en ongetwijfeld perfect op tijd brengen...

9. Dag 15-21: Zanzibar

Relax, chill, do nothing,... paradise!

9. Zonnecrème

Zodat Dieter niet opnieuw het Costa Rica-debacle meemaakt en geserveerd kan worden als kreeftje... Leslie zal tegen dan al lang bruin genoeg zijn en nauwelijks nog te onderscheiden zijn van de lokale bevolking.