Leen & Reinhard

trouwen op 29 april, 2017

Dromen

...een lang en gelukkig leven samen!

Hallo iedereen! Tof dat je onze dromen wil steunen. We hebben er heel wat! We vieren op 29 april immers de mooie momenten die al geweest zijn, maar natuurlijk ook alle momenten die nog komen!! Omdat al onze dromen ons te ver zouden brengen, heet onze eerste droom dan ook: een lang en gelukkig leven samen! Wat dit voor jou inhoudt, mag je zelf kiezen en hoeveel centjes je daarvoor wil bijdragen ook (vul dit gewoon in in het vakje boven 'steun') Wil je ons toch steunen in een heel concrete droom? Scroll dan een beetje verder! Daar zie je stap voor stap onze huwelijksreis verschijnen! Kies zelf aan welk deeltje jij wil bijdragen!

10 tankbeurten

Een motor heeft ook in Ierland drinken nodig! Daarom moeten we af en toe eens gaan bijtanken. Help ons vooruit te blijven geraken!

Belfast city

We houden eventjes halt in Belfast voor een citytripje! Help ons deze mooie stad te ontdekken!

Belfast-Londonderry

Na Belfast vertrekken we naar het beginpunt van de Wild Atlantic way! Let the wild ride begin!

County Clare en Limerick

In County Clare bevinden zich de beroemde Cliffs of Moher. Deze mogen absoluut niet ontbreken op onze trip. Dit is een kortere trip, maar zeker ook de moeite waard! We sluiten onze dagen in Ierland af met een klein citytripje in Limerick. Help je ons stad en natuur te bereiken?

County Donegal

We rijden enkele dagen langs de kustlijn in het mooie county Donegal. We passeren het meest noordelijke punt in Ierland, het mooie lichthuis in Fanad Head, mooie stranden, Glenvaeagh National Park, de majestueuze Granny's Gap,... Help ons al dit moois te doorkruisen.

GPS

Wie Leen haar richtingsgevoel kent, weet dat een GPS noodzakelijk is om onze weg te blijven vinden. Help ons om niet in het midden van de oceaan terecht te komen!

Hull-Belfast

Onze eerste dag brengen we nog door in Engeland en Schotland. Via heel wat mooie nationale parken zetten we onze tocht verder naar Belfast. Ook hier zit er weer een korte veerboot-rit tussen. Help ons Engeland en Schotland door te geraken!

Limerick - Rosslare

Voor onze laatste dag in Ierland trekken we het binnenland in richting Rosslare. Help je ons van west naar oost te geraken?

Motoruitrusting

Om droog en veilig te blijven tijdens onze trip moeten wij ook de geschikte kledij hebben. Help ons daarom ook onze veiligheid en comfort te verbeteren.

Rosslare - Swindon

Op de terugweg naar huis, nemen we nog rustig de tijd om het prachtige Wales te ontdekken. Eerst moeten we natuurlijk weer even op de boot. Help je ons op de terugweg?

Sligo & North Mayo

De westkust van Sligo & North Mayo staan bekend om hun 'prowlers'. Hoge golven die wel tot 30m hoog kunnen gaan! Volgens legende zijn deze veroorzaakt door kwade zee-elfen. Maar ook hier passeren we weer prachtige kliffen en valleien. Help je ons deze golven (en zelfs zee-elfjes) te bezichtigen?

South Mayo & Galway

Deze route bevat heel wat mooie uitzichten, maar ook een kans om een kleine bedevaart te doen ;) Croagh Patrick is een bekende bedevaartplaats in Ierland waar elk jaar mensen blootsvoets op de kiezels de berg beklimmen (wij houden onze schoenen toch aan). Verder passeren we een Ierse Fjord (ja blijkbaar bestaat dat in Ierland ook) en natuurlijk het mooie Galway! Help je ook dit spirituele stukje van de reis waar te maken?

Swindon - Calais

Onze laatste etappe op het Britse Eiland voert ons langs de bekende hoofdstad en de mooie Canterbury cathedral voor we op de boot stappen naar Calais.

Zeebrugge - Hull

Voor we in Ierland geraken, moeten we natuurlijk eerst de noordzee oversteken. Help ons de boot te nemen voor onze eerste etappe!