Kristie & Haithem

trouwen op 16 maart, 2011

Dromen

Welkom

Welkom op onze droompagina. Hier ziet u wat onze dromen nog zijn waar u een steentje aan kan bijdragen. Je kan een bijdrage doen via de website of je kan je bijdrage of de bijhorende waardebon doneren op ons trouwfeest. Je kan ook een kijkje nemen op onze andere trouwlijsten en een echt cadeautje kopen. Alvast bedankt en tot snel...

8 stoelen

Voor de dineetjes die we willen gaan houden ga ik niet toekomen met mijn 2 stoelen.... (bijdrage of waardebon ikea)

een familliebezoekje

We zouden natuurlijk dit jaar ook nog een familliebezoekje willen brengen aan zijn famillie.... (bijdrage of waardebon van de reisspecialist)

een grotere kleerkast

Mijn kleerkast is te klein voor ons beide, dus we hebben dringend nood aan een grotere kleerkast waar al onze kleren inkunnen.... (bijdrage of waardebon ikea)

een spaarcentje

een spaarcentje is natuurlijk ook altijd welkom....

eettafel voor 8 personen

Aangezien Haithem graag kookt en graag mensen op diner uitnodigd, en ik maar een tafel voor 2 personen heb zou het handig zijn een grote eettafel te hebben (die natuurlijk perfect bij mijn andere meubels past). Wie weet word je binnenkort wel uitgenodigd ;) (bijdrage of waardebon van Ikea)

huwelijksreis

We zouden natuurlijk ook graag op huwelijksreis gaan met zijn tweetjes. En nee, niet naar Tunesië, maar een rondreis in Europa, nieuw voor hem en ikzelf ben ook nog nooit in Parijs, Venetië en verschillende andere mooie steden geweest.... (bijdrage of waardebon voor een citytrip)

onze trouwlijst GiveOrGet.nl

een badmat, een bongobon, een elektrische tandenborstel, een ladyshave, een vliegendeur, een GPS, een tondeuse of een scheerapparaat... deze cadeautjes van 4.99€ tot 299.90€ staan op onze huwelijkslijst van giftorget.nl, de cadeautjes kan je online bestellen en worden bij u thuis geleverd. Voor de toegangsmail te krijgen mag je je emailadres doorsturen naar mij dan stuur ik de link door.

onze trouwlijst via collishop

een fototoestel, een microgolfoven, een robotstofzuiger, een koffiezetapparaat of een geheugenkaart. cadeautjes van 14.99€ tot 329€ vind je op onze trouwlijst via collishop. Ga naar www.collishop.be dan naar geschenkenlijst/geschenk kopen, de lijstnummer is 259065 en het paswoord is GQW3823.

Sauna

Na al de stress dat we dit jaar hebben gehad, hebben we beiden wel eens nood aan een uitgebreide sauna zodat we eens samen volledig kunnen relaxen..... (bijdrage of een waardebon voor een privésauna)