Kris & Ineke

trouwen op 10 oktober, 2015

Dromen

. Allereerst een woordje uitleg...

Gezien we al een hele tijd samenwonen is onze uitzet vrij compleet. Als jullie toch een geschenk willen geven kunnen jullie ons zeker plezier doen met een van onderstaande cadeau's. Neem gerust even een kijkje op onze verlanglijst! Is er een geschenk dat je leuk vindt, dan kun je het varkentje er naast opzij schuiven tot jouw gewenste bijdrage of je kan je bijdrage ook gewoon invullen in het kadertje naast het geschenk. Rechtsboven kan je steeds je bijdrage zien en als je via afrekenen gaat kan je ons ook een boodschap sturen. Nadien krijg je ons rekeningnummer te zien waarop je kan storten, er is dus geen omweg, daarover hoef je je geen zorgen te maken. Tot 10 oktober! Ineke & Kris

Barbecue

Bij een eigen tuin hoort ook een eigen barbecue. Zo zullen we nog meer kunnen genieten van mooie zomeravonden.

Draadafsluiting voor onze tuin

We willen graag onze toekomstige tuin graag omheinen met draadafsluiting. Dit is een hele kost die er bij komt, voor 25 euro help je ons al een meter verder.

Een bloemetje voor na onze reis

We houden van bloemen maar aangezien we enkele dagen na onze bruiloft op huwelijksreis vertrekken gaan we niet zo lang plezier kunnen hebben van een bloemetje. Als je ons toch graag een bloemetje voor daarna geeft of onze tuin wil helpen opfleuren kan dat zeker.

Een eigen zwembad

Vanaf volgende zomer willen we graag in ons eigen zwembad(je) kunnen verkoelen in onze tuin.

Keukenrobot

De typische keukenrobot mag toch niet ontbreken op een trouwlijst :-) Met deze kunnen we ook onze eerste stappen zetten in het smoothie-maken.

Opbergruimte

We hebben heel wat opbergruimte nodig om onze spullen netjes op te bergen en met 15 euro schenk je ons al een stevige opbergrek, met vijftien stuks komen we al een heel eind verder om onze berging en garage in te richten.

Trouwfoto op canvas

Met dit geschenk zullen we dagelijks kunnen terugdenken aan een (hopelijk ;-) heel mooie dag!

Wijnrek voor 100 flessen

Met dit wijnrek komen we (Kris :-) nooit meer plaats te kort om flessen op te bergen.