Koen Drossaert & Sara De Moor

trouwen op 23 juni, 2018

Dromen

Digitale camera

Bij het zien van al die plaatsen horen natuurlijk prachtige foto’s die we met jullie willen delen. Wij willen jullie natuurlijk niet opzadelen met half-wazige, onduidelijke foto’s en zouden daarom graag een goede digitale camera kopen. Canon EOS 80D + 18-55mm IS STM: 1.299 euro. vrije bijdrage.

Grote prachtige zithoek

Vrije bijdrage.

Meubelen

Buffetkast, vitrinekast, salontafel, boekenkast, tafel en stoelen, slaapkamer: vrije bijdrage.

Reizen

Wij zijn dromers, wat wilt zeggen dat wij op het internet vaak naar foto’s van adembenemende plaatsen kijken en wegdromen van een kans om daar te zijn. Zo willen we graag Ierland en Schotland, de VS, Canada, warmere landen zoals Spanje Griekenland en Italië zien, maar we willen ook heel graag het noorderlicht zien met eigen ogen en zo veel meer. Deze dromen kosten uiteraard ook wel wat geld: vliegtuigtickets, reiskoffers, paspoorten, zonnecrème, hotel, taal boeken, ... Alle financiële hulp is welkom om het gat in onze cultuur wat kleiner te maken! Vrije bijdrage.

Toekomst/Huis/Spaarpot

Wij huren momenteel een appartement, maar zouden heel graag een huisje van onszelf kopen. Uiteraard is dat iets voor 2021, maar met de centjes die we hier krijgen kunnen we een spaarpotje beginnen. Vrije bijdrage.

Tuinmeubelen en Tuingereedschap

Voor de veranda en een tuin: tuinmeubelen, tuinslang, parasol, tuingerei, … : vrije bijdrage.