Kim & Kristof

trouwen op 29 augustus, 2015

Dromen

1. Welkom op onze trouwlijst

Wij zijn erg blij met jullie aanwezigheid op ons feest! Mochten jullie zin hebben om iets te schenken, dan kan je kiezen uit deze lijst. De lijst bevat vooral dingen waarvan we al langer dromen, maar die omwille van verschillende redenen nog geen plekje gevonden hebben in ons huis. Zie je iets leuk om te geven, vul dan je bijdrage in, in het kadertje naast de droom of verschuif het varkentje. De groene balk geeft aan in hoeverre de droom is verwezenlijkt. Vervolgens bevestig je je bijdrage voor die droom door op het steunwolkje te klikken. Nadien moet je op 'afrekenen' klikken, waarna je jouw gegevens ingeeft. De site zal vragen om het bedrag over te schrijven op onze rekening, maar als je wilt kan je het natuurlijk ook in een envelopje geven of het aankopen en cadeau doen. Voor ons is het vooral fijn om te weten aan welke dromen jullie hebben bijgedragen. Zo krijgen ze een echte meerwaarde. Als je een bedrag wenst over te schrijven, noteer je best ons rekeningnummer aangezien je dit nadien niet meer kan raadplegen.

Badhanddoekenset

Eindelijk!!!!! Onze badkamer is af!!!! (of dat hopen we toch ;-)) Het zou zeer fijn zijn om deze extra gezellig te maken met een mooi setje badhanddoeken in effen wit of effen groen.

Bestek van Villeroy and Boch

Onze kasten staan al vol met mooi servies, maar ons bestek kreeg nog geen upgrade. Het bestek 'Arthur' van Villeroy en Boch vinden we erg mooi. (12 persoons, 68 delig mat verkrijgbaar bij inno Schoten)

Bloempotten

Om de tuin heel het jaar door kleur te geven, willen we ons terras graag aanvullen met twee 'Elho pure soft round high' bloempotten in het fuchsia, groen of wit. (Hoogte: 70cm, Verkrijgbaar bij Van Gastel of bol.com)

Brievenbus

Voorlopig één van de laatste projecten: de oprit. Het ontwerp blijft een discussiepunt. Over de brievenbus zijn we het wel eens. Er moet een nieuwe komen.

Date night

Altijd fijn om eens echt tijd voor elkaar te maken en iets samen te gaan doen. Spijtig genoeg komt dit er niet vaak genoeg van en vandaar ons plan om iedere maand een date te plannen. Thuis of buitenhuis, gratis of juist prijzig, een etentje of een museum,...

Een nieuwe wasmachine

Plots viel onze wasmachine uit en nu hebben we dringend nood aan een nieuw.

Een sauspan

Wanneer we snel een lekkere saus willen maken, missen we een kleine sauspan. (diameter: 12 cm)

Eetkamer stoelen

De 'about a chair' stoelen van Hay vinden we supermooi. Spijtig genoeg ook super prijzig, zeker met het stofje dat Stofje wilt.

Engelse trug

Om gemakkelijk fruit en groenten te oogsten in onze tuin. (Maat: medium, verkrijgbaar bij vlaams zaadhuis)

Familierecepten

Zoals de meesten wel weten koken en eten we graag. Hebben jullie een familieklassieker die je graag met ons wil delen? Wij zijn alvast heel benieuwd naar het recept.

Gevogelteschaar

Met een koksmes is het steeds zo'n gesukkel en zo'n schaar lijkt super praktisch.

Gordijnen

Een van de weinige dingen die we nog missen om onze leefruimte helemaal naar ons goesting te maken.

Houten serveerplank

Om tijdens een etentje het lekkere eten ook mooi te kunnen serveren. (verkrijgbaar in een kookwinkel)

Inbouw kast slaapkamer

Aiaiai, zo weinig plaats, zo veel spullen! Een mooie, grote inbouwkast van Ikea voor in de slaapkamer ruimt alle problemen van de baan/op.

Kipjes

Om de tuin mee te onderhouden willen we graag 4 kippetjes die het onkruid kunnen uittrekken. Bovendien leggen ze ook nog lekkere eitjes! Voor dit extra leven in de tuin hebben we de New Hampshire Kriel op het oog.

Kippenhok

Onze kippetjes verdienen toch ook een mooi hok om in te wonen. (via zaander.be)

KitchenAid foodprocessor 5KSM2FPA

Uitbreidingsstuk voor onze KitchenAid waarmee we kunnen raspen en schijfjes/blokjes snijden. Lekker handig! (Verkrijgbaar bij www.kookpunt.nl)

KitchenAid kom

Voor wanneer Kim weer eens in overdrive gaat en 1 kom onvoldoende blijkt te zijn. (verkrijgbaar in een kookwinkel of via een webshop zoals bol.com)

KitchenAid precisieverwarmingskom

Oh, gedaan met knoeien met de KitchenAid kom, een grote pot kokend water én de handmixer voor bijvoorbeeld de perfect biscuit. Je kan de mengkom op de juiste temperatuur instellen en tegelijkertijd mixen.

KMix Broodrooster groen

Zodat we ons oudbakken brood snel kunnen omtoveren in een lekkere toast. (verkrijgbaar bij bol.com)

Krant

Met een digitaal en weekend abonnement bij de Standaard of De Morgen kunnen we in de week overal snel de krant lezen en in het weekend lezen we ze rustig aan de ontbijttafel met een verse pot thee of lekker geurende koffie.

Lookpers

Een goede lookpers blijkt moeilijk te vinden.

Omheining tuin

ieder jaar vervangen we met onze ecocheques een stukje van onze oude omheining door een omheining van kastanje. Het zou fijn zijn om dit proces te kunnen versnellen. (tip: Voor zij die niet weten wat te doen met al hun ecocheques, voor ons betekenen ze enkele meters omheining)

Sfeerlamp

We zouden graag een sfeerlamp hebben zoals in de foto, maar dan met een witte kap. Kristof zou deze graag zelf in elkaar knutselen.

Snijplank van epicurean

Laat ons genieten van een goede snijplank. (verkrijgbaar bij het Kookhuis)

Soda Stream

Om zelf lekker bruisende ice tea te maken. (verkrijgbaar bij mediamarkt)

spiegelkast badkamer

LILLÅNGEN spiegel van Ikea (zwartbruin)

Thee

Iedere dag start en eindigt met een pot thee. Extra thee is dus altijd welkom.

Thermoskan

Stijlvolle witte Thermos van Eva Solo om Kristof zijn koffie lekker warm te houden en ze staat mooi op de tafel. (Verkrijgbaar op bol.com)

Tuinkistje

Zodat we al onze tuin spulletjes bij de hand hebben wanneer we in de tuin werken. (Merk: Burgon and Ball, Verkrijgbaar via vlaams zaadhuis)

Vis fileermes

Dankzij onze lieve buur hebben we regelmatig lekker verse vis. Altijd handig om ze gemakkelijk te kunnen fileren.

Voederdoos voor de kippen

Zodat de voeding van de kippen netjes en mooi kan worden weggezet. (Merk: Burgon and Ball, verkrijgbaar via Vlaams zaadhuis)

Whisky glas

Het noodlot heeft toegeslagen, 1 van Kristof zijn mooie glazen.. Met een nieuw glas maken we er graag weer een setje van. (Klein whisky glas van Zwiesel 1872, met tekening zoals op afbeelding. Verkrijgbaar bij Inno Schoten)

Zaadkistje

Om alle zaden en bloembollen in te bewaren. (Merk: Burgon and Ball. Verkrijgbaar bij het Vlaams zaadhuis)

Zaden/bloembollen/plantjes voor onze tuin

We willen samen met jullie genieten van onze tuin. Het is echter nog steeds een work in progress. Extra spulletjes zijn dus altijd welkom.