Ken & Lies

trouwen op 27 mei, 2017

Dromen

Aha zo moet dat !?

Welkom op onze trouwlijst! Wat kan je nu aan ons geven? Je kan helpen om enkele van onze dromen waar te maken. Naast elke droom zie je een balkje dat je kan verschuiven. Hierdoor verschuif je het bedrag dat je wenst te geven voor deze droom. Vervolgens nog even op 'steun' klikken om te bevestigen. Uiteraard kan je ook meerdere dromen uitkiezen en ook meerdere personen kunnen voor dezelfde droom samenleggen. Het overzicht van het bedrag zie je bij 'uw bijdrage' (rechts boven). Dit kan je ofwel bekijken ofwel afrekenen. Vervolgens kan je nog een persoonlijk berichtje toevoegen zodat wij weten welke droom je gesteund hebt. Het afrekenen zelf doe je d.m.v. een overschrijving. Ons rekeningnummer wordt meegegeven. Alvast bedankt voor het steunen van onze dromen! Lies en Ken XxX

Badkamer

Onze badkamer is wel klein en knus,maar niet meer van deze tijd. Daarom dat we deze willen renoveren met een instapdouche en hedendaags meubilair.

Cinemabezoek

Met twee een avondje uit naar de cinema!

Concert

Helemaal opgaan in de live muziek tijdens een concert!! :-)

Doufeu Le Creuset

Om het ultieme stoofpotje in te bereiden!

Draadloze stofzuiger

Om van Lies haar gezeur af te zijn -en in de hoop dat ze dan effectief op meer regelmatige basis mijn sexy cleaning lady wil zijn ;-) -zouden we graag een draadloze stofzuiger willen. Clean house, clean minds! ;-)

Eettafel

Een (fancy?) eettafel en stoelen... :-)

Gaskookvuur

Ons elektrisch kookvuur is dringend aan vervanging toe! Maar aangezien we liever op gas koken, is het een droom van ons om dit te kunnen kopen (en dan nog het liefst in een trendy kleur ;-) )

Grillpan

Gezonder koken = gezonder leven! :-)

Home Cinema

Zodat we er helemaal klaar voor zijn wanneer Star Wars VII uitkomt op Blu-Ray! ;)

Huwelijksreis

Wij zouden graag eens op een culturele én ontspannende reis gaan. Maar die coctails kosten toch wel wat... Willen jullie helpen om ons zo goedkoop mogelijk te kunnen bezatten? ;-)

Kitchen Aid

Ook dit staat op onze 'wish list'!!

Messenblok mét messen

Dit staat al een hele tijd op ons verlanglijstje!

Nieuw terras

Diegenen die het afgelopen jaar ons tuintje reeds bezocht hebben, weten dat het terras er op sommige plaatsen levensgevaarlijk bij ligt. En waar we ook wonen: een terras is een MUST!! :-)

Nieuwe bagageset

Om goed gepakt op reis te vertrekken kunnen we zeker een nieuwe set reiskoffers gebruiken! :-)

Nieuwe tuinmeubels

Als het terras vernieuwd is, zouden we er ook graag beter van kunnen profiteren. Een buitentafel met wat stoelen erbij kunnen we best gebruiken!

Ons Droomhuis

Omdat we vrezen dat de kosten in ons huis zodanig oplopen dat het 'onbetaalbaar' wordt, zijn we op zoek naar een nieuw exemplaar. Met name ééntje dat meer 'af' is. Zo kunnen we op een minder stressvolle manier samen aan onze toekomst timmeren... Alle bijdragen hiertoe zijn dus welkom!

Potten en pannenset

We zijn wat uitgekeken op onze ikea- en 'gekregen' potten en pannen. En als 30+ers moeten we toch meer 'hoogstaand' kunnen koken hé... ;-)

Slaapkamer

Ons bed en kleerkast hebben hun beste tijd wel gehad, zeker door scheve vloeren en enkele verhuizingen... En een pasgetrouwd koppel moet toch in stijl kunnen 'consumeren'... Toch?? :-D

SMEG koelkast

Lies zaagt hier al lang om, dus verlos me uit mijn lijden en zorg dat ze hare frigo kan kopen!! :-p

Tuinhuisje

Ken heeft beloofd dat hij nóg meer dingen zelf zal doen, indien hij plaats heeft om alles fatsoenlijk te stockeren. Dus bij deze... ;-)

Tuinmateriaal

Ken heeft groene vingers en wil héél veel dingen... Maar vele dingen zijn duur. Helpen jullie hem om zijn tuinmateriaal wat uit te breiden zodat hij een tevreden 'tuinman' is? ;-)

Waardebon FNAC

O.w.v. al dat gestress i.v.m. ons huwelijk willen we ons uiteraard voldoende kunnen ontspannen: een goed boek, fijne muziek, een spannende film,...

Waardebon IKEA

Er is altijd wel iets dat we 'nodig hebben' of dat aan vervanging toe is... Die bon zal dus goed besteed worden!!

Waardebon van Cranenbroek

Altijd handig, dit zal zeker goed gespendeerd worden!!

Zicht op iets anders?

Heb je zelf een ander/leuker idee? Geef er ons hier centjes voor mee... Zet je idee in de bijgevoegde opmerking Misschien vinden we dan ook wel onze gading!! :-)