Wendy & Yvan

trouwen op 7 juli, 2017

Dromen

De wind der zeven zeeën beantwoorden

In antwoord aan de roep van de zeven zeeën wensen we ons huwelijk te bevestigen met een reis naar oorden waar de wind ons voert. Wordt het een zeereis naar de warme Caraïben of voert de queeste ons naar het Hoge Noorden? Voor degenen die het bovenstaande niet goed begrijpen: we reiken naar een huwelijksreis :)

Een symbool van eeuwige trouw

Ondanks een ruige hobby hopen 2 mensen die elkaar doodgraag zien een symbool te vinden van hun toekomstige gelofte. Een gelofte die zeer ernstig wordt genomen. En die verzegeld mag worden door één van de mooie koppel juwelen bij Evermarker.

Renovatie van ons schip "The DragonFlame's Soul"

Ons schip ligt voor anker, maar moet nodig hersteld worden. Het liep zware averij op in een vorige levensstorm. Na een aantal zware jaren, klaart in ons leven als koppel de lucht weer op. En met het oog op "Huisje, tuintje, kindje" is de renovatie van ons liefdesnestje ook een belangrijk toekomstig project.

Uitbreiding van de Clan McKnight

Als de natuur het ons toestaat, hopen we op de voortzetting van onze namen door middel van een stevige spruit die de vrije geest der piraten (moeder) en de loyale geest der Vikingen (vader) zal verenigen. Hij of zij zal bekend komen te staan als "het kind van de zee". ;-) Voor hen die niet alles begrijpen: de toekomstige mama is een piraten re-enactor en vuurartiest, de toekomstige papa is een viking re-enactor en safetywatcher van de vuurartiest. Een hobby even bijzonder als de kinderwens zelf.