Katrijn De Meester & Xavier Smits

trouwen op 14 mei, 2011

Dromen

2 zitjes op de vlieger naar Japan...

Zoals jullie weten zijn wij zot van Japan, het zal je dan ook niet verbazen dat we de huwelijksreis ook richting Tokio zetten! We zouden zeer blij zijn met een bijdrage om deze prijzige tickets te kunnen kopen.

Bruidsboeketje

Xavier wil graag een uniek bruidsboeket geven, en ook de kerk en het gemeentehuis overladen met bloemen, om een extra romantische sfeer te genereren!

Een geslaagde fotoreportage

Om een mooie herinnering te hebben aan heel onze dag, zouden we graag een fotograaf inhuren die een mooi trouwalbum samenstelt.

Een heerlijk uitgebreid dessertenbuffet!

Als je zelf een zoetebek bent, dan zal je zeker graag bijdragen zodat we een uitgebreider en nog beter dessertenbuffet kunnen voorzien op onze grote dag!

Een mooie televisie voor de koude winterdagen

In de winter kunnen we ongelofelijk genieten van samen knus in de zetel naar tv te kijken, alleen is onze tv een beetje verouderd en aan de kleine kant. Een nieuwe tv zou onze avondjes nog meer geslaagd maken

Kookcursus voor Xavier

Xavier is niet bepaald een "keukenprincesje", maar hij wil zich bijscholen en zou graag een kookcursus klassieke franse keuken volgen. Je doet ons allebei (Katrijn kan smullen) veel plezier met een bijdrage voor een kookcursus

trekkersuitrusting

We hebben ons voorgenomen om sportiever op vakantie te gaan en willen daarom graag de juiste uitrusting, om er op zn minst als echte backpackers uit te zien. We gaan enorm veel deugd hebben van de bijdrages voor onze nieuwe uitrusting!

Verbouwingen voor ons huisje

We zouden graag nog onze badkamer en onze keuken onder handen nemen, onze douche en het kookvuur zijn niet in de allerbeste staat...