Karen & Bart

trouwen op 21 mei, 2016

Dromen

1. Een woordje uitleg!

Ons grootste droom is om om samen een mooi trouwfeest te hebben met jullie erbij! Wil je ons nog graag iets schenken dan kan je via deze site ons helpen onze dromen te vervullen. Zie je een droom die je leuk vind dan kun je het varkentje bij die droom opzij schuiven tot jouw gewenste bijdrage. Kan je niet kiezen? Geen probleem, je kan je bijdrage ook over meerdere dromen verdelen. Rechtsboven zal steeds je totale bijdrage te zien zijn. Ben je klaar, dan kun je daar op 'afrekenen' klikken. Na het invullen van je gegevens verschijnt de vraag om je bedrag te storten op een rekeningnummer. Dit is onze eigen rekening dus hierover hoeven jullie zich geen zorgen te maken. Het storten moet je wel nog zelf doen, noteer dus het rekeningnummer. Of breng het bedrag mee in een envelopje. Bel ons gerust bij vragen of problemen. Ondertussen dromen wij lekker verder Alvast heel erg bedankt. Karen & Bart

2. Huwelijksreis

Na het feesten willen we er even tussenuit onder ons 2 voor een romantische citytrip.

3. Trouwboek

Na deze fantastische dag willen we ook een mooie herinnering overhouden met een fotoboek.

4. Kamer voor Mats

Voorlopig heeft Mats nog geen eigen kamer en daar willen wij graag snel verandering in brengen. Dat wil wel zeggen dat we zijn kamer nog moeten bouwen (jaja, er zijn zelfs nog geen muren) en inrichten.

5. Schilderen

Ons huis is momenteel nog wit vanbinnen. Er mag dus zeker een kleurtje op de muren komen nu de kinderen het afgeleerd zijn om op de muren te tekenen.

6. Keuken

Er is duidelijk nog veel werk aan ons huis. Zo hebben we ook nog altijd een voorlopige keuken die we heel graag vernieuwd zien.

7. Kampeeruitrusting

Omdat kamperen leuk en gezellig is en wij dus graag tijdens de zomervakanties met de tent op reis willen. Daarvoor willen we een grote gezinstent kopen. Uiteraard hebben we dan ook nog matrassen, slaapzakken, kampeertafel en -stoelen, kookgerei... nodig.

8. Abonnement Zoo + Planckendael

Diertjes kijken is altijd leuk dus willen we een gezinsabonnement voor de Zoo van Antwerpen en Planckendael. Ook de parking nemen we er graag bij!