Joris & Sara

trouwen op 2 juli, 2016

Dromen

00 - Hoe werkt het

Welkom op onze trouwlijst! In september willen wij graag op huwelijksreis gaan naar een bestemming waar we beiden al lang van dromen, namelijk de westkust van de USA. Hieronder staat onze reisroute onderverdeeld in een aantal 'dromen'. Naast elke droom zie je een balkje dat je kan verschuiven. Hierdoor verschuif je het bedrag dat je wenst te geven voor deze droom. Vervolgens nog even op 'steun' klikken om te bevestigen. Uiteraard kan je ook meerdere dromen uitkiezen en ook meerdere personen kunnen voor dezelfde droom samenleggen. Het overzicht van het bedrag zie je bij 'uw bijdrage' (rechts boven). Dit kan je ofwel bekijken ofwel afrekenen. Vervolgens kan je nog een persoonlijk berichtje toevoegen zodat wij weten welke droom je gesteund hebt. Het afrekenen zelf doe je d.m.v. een overschrijving. Ons rekeningnummer wordt meegegeven. Alvast bedankt voor het steunen van onze dromen! Hopelijk zien we elkaar op 2 juli!

01 - Vlucht heen en terug Brussel - Los Angeles

Maandag 12 september stappen wij op het vliegtuig naar LA om een great American Roadtrip te maken door het zuidwesten van de Verenigde Staten. Drie weken lang zullen we reizen door prachtige nationale parken en geweldige steden. It's going to be the trip of a lifetime!

02 - Cambria

Vanuit Los Angeles volgen we de prachtige route langs kustlijn, via Highway 1, helemaal tot in San Francisco. Deze weg brengt ons langs verscheidene mooie plaatsen: Santa Barbara, Carmel, Monterey, Big Sur, etc. Omdat we onze tijd willen nemen om alles te bezichtigen, stoppen we halverwege in Cambria in een gezellig hotel aan de zee.

03 - San Francisco

San Francisco is één van de meest populaire steden van de Verenigde Staten. De Golden Gate Bridge, Alcatraz, de steile straten, de kabeltrams, ... Om deze stad uitgebreid te beleven, verblijven we drie nachten in een leuke hostel in downtown San Francisco.

04 - Calaveras Big Trees

Omdat we beiden fan zijn van speciale bomen en planten, mag een bezoek aan de grote sequoia's niet ontbreken! Deze zullen we spotten tijdens mooie wandelingen in het Calaveras Big Trees Park, waarna we zullen uitrusten in een leuke Inn in de buurt.

05 - Yosemite National Park

Na de sequoia's rijden we door naar één van de mooiste nationale parken van de Verenigde Staten. Hier hebben we een avontuurlijkere overnachting geboekt, in een tent in Curry Village, middenin het prachtige park.

06 - Death Valley

Onze volgende stop is Death Valley, het laagste punt in de Verenigde Staten en één van de warmste plekken ter wereld. Na een bezoek aan dit nationale park kunnen we dus wel een frisse duik en wat rust gebruiken op de Furnace Creek Ranch, een groene oase in Death Valley.

07 - Las Vegas

Vanuit Death Valley rijden we door naar het gokwalhalla, Las Vegas, waar we 2 overnachtingen geboekt hebben in een themahotel op The Strip. Viva Las Vegas!

08 - Zion National Park

Na wat ontspanning in Las Vegas, opnieuw tijd voor wat actie. We gaan verder Zion National Park om er rond te wandelen in de prachtige canyons. 's Avonds overnachten we in een gezellige Inn dichtbij het park.

09 - Bryce Canyon

Next stop: Bryce Canyon! Daar hebben we een unieke overnachting geboekt op de Bryce Canyon Lodge, midden in het Bryce Canyon Park.

10 - Big Water

Onze volgende overnachting is in Big Water, een klein dorpje in de buurt van Lake Powell. Van daaruit bezoeken we het meer, Horseshoe Bend en Antelope Canyon.

11 - Monument Valley

Ook de unieke uitzichten van Monument Valley mogen niet ontbreken op onze reis. Overnachten doen we in het uniek hotel 'The View' met een prachtig uitzicht over Monument Valley!

12 - Grand Canyon

Na Monument Valley rijden we door naar het bekendste nationale park van de Verenigde Staten: de Grand Canyon. Overnachten doen we vlakbij, in de Maswik Lodge.

12b - Helikoptervlucht over de Grand Canyon

Omdat het een aanrader blijkt te zijn, zouden we graag de Grand Canyon ook eens vanuit de lucht bewonderen in een superleuke privé helikoptervlucht!

13 - Route 66

Na de Grand Canyon rijden we over de historische route 66, met stops in Williams en Seligman en een overnachting in Kingman.

14 - Palm Springs

Na een hele dag cruisen over route 66 komen we aan in Palm Springs, een oase in de Mojave woestijn. Ideaal om de volgende dag Joshua Tree National Park te bezoeken, het laatste nationale park op onze reis.

15 - San Diego Down Town

Na Palm Springs rijden we door naar San Diego, waar we de eerste 2 nachten verblijven in een leuke hostel in the gaslamp quarter, in het centrum van San Diego.

16 - San Diego Pacific Beach

De volgende nacht verblijven we net buiten het centrum van San Diego, voor een relaxerende overnachting in de Ocean Park Inn aan het strand.

17 - Los Angeles

Last stop: Los Angeles! Hier zullen we twee nachten verblijven bij een amerikaans koppel, in de buurt van Venice Beach. De ideale uitvalsbasis om LA te verkennen en een mooie afsluiter van een prachtige reis!

18 - Rental Car

Last but not least: om al deze mooie bestemmingen te bereiken huren we voor 3 weken onze eigen Amerikaanse auto! Misschien wordt het wel een cabrio.. :-)