Joris & Machteld

trouwen op 2 augustus, 2014

Dromen

(Huwelijks)-foto op plexiglas

Onze leukste huwelijksfoto op plexiglas: als herinnering aan onze grote dag met vrienden en familie. Dat verdient een speciaal plekje aan de muur!

(Rijst)terrasje pakken op Bali

In oktober gaan we met z'n vieren op vakantie naar Bali. Hier willen we de kinderen graag in het zonnetje zetten. Zo willen we met een gids in Ubud een dagje wandelen door de rijstvelden en -terrassen en met een boot naar dolfijnen kijken in de buurt van lovina beach. Voor deze en vele andere leuke dagjes uit is een bijdrage more than welcome!

Bakfiets

(Bak)fiets voor de kinderen en de boodschappen, wie wil dat nou niet?! Ideaal vervoer in Amsterdam, nog meer rede om de auto te laten staan. Tevens kunnen we met een nieuwe bakfiets vriendjes en vriendinnetjes van Jimmy en Julia meenemen.

Cocktail night @ honeymoon

Trouwen en dan nagenieten van een (ongetwijfeld) onvergetelijke dag op een zonnige lokatie; met een cocktail (of 2) in de hand moet dat zeker lukken.

De Kleine Komedie 'de leukste 4 van 2015' (volgens ons)

Lachen is gezond. Als we geland zijn (na ons huwelijk) en we weer wat tijd voor onszelf hebben, kunnen we onze avonden weer vullen met o.a. bezoekjes aan de Kleine Komedie. Zodra het programma voor 2015 bekend is, selecteren we graag onze 4 favorieten!

Hoogslaper voor Julia

Na een langdurige verbouwing kreeg Julia haar eigen kamer. Niet al te groot,wel erg knus. Met een hoogslaper in haar kamer wordt slapen een feest (en kunnen papa en mama de bloemetjes wat vaker buiten zetten).

Ontbijt op bed

En dan helemaal verzorgd! Onze dag begint rond 7 uur en staat volledig in het teken van het slijten van een hartige boterham aan de kinderen. Uitslapen, in alle rust wakker worden en ons laten verrassen door een geheel verzorgd ontbijt op bed, het komt niet elke dag voor en daarom is dit cadeau des te leuker!

Schilderij van Amsterdam

Amsterdam is de stad waar wij elkaar hebben ontmoet, waar onze kinderen zijn geboren en waar we de komende jaren ook nog zullen rondhangen. Een schilderij van een stad die het toneel is van ons verleden, heden en de toekomst, dat zouden wij natuurlijk fanstastisch vinden!

Sparen voor een servies

Een blijvend cadeau en een leuk aandenken aan ons huwelijk? Jawel, een servies! Hoewel een deel de eindstreep helaas al niet heeft gehaald, zou ons huidige servies 'child proof' moeten zijn. Dat is natuurlijk lekker praktisch en prima, maar voor bezoek willen we natuurlijk meer dan dat. Een nieuw servies lijkt ons dan ook een erg volwassen cadeau dat in plaats van 'child proof' bovenal smaakvol en 'future proof' is.

Waardebon Duikelman

Keukengereedschap, (koffie)machines, pannen, messen en bakvormen, als je van koken houdt, dan is Duikelman een 'candy store'. Het enige nadeel, je geeft altijd meer uit dan je in gedachten had. Een keer uitleven, dat lijkt ons helemaal te gek!