Jolien & Steven

trouwen op 2 juli, 2016

Dromen

Datenight

Een huwelijk dat is zwaar werk. Om actief aan onze band en liefde te blijven werken willen we oprecht tijd maken voor elkaar. Quality time met ons tweetjes. Samen op stap en genieten van elkaars aanwezigheid en talenten. Elkaar nog beter leren kennen en samen dromen van een geweldige toekomst. Plannen smeden en de puntjes op de i zetten. Elke maand blokkeren we een momentje in onze agenda dat enkel van ons 2 is.

De praktische toets

Een grote diepvriezer, een nieuwe luster, een likje verf, een nieuwe kast ... de vrouw des huizes droomt er al lang van!

Een dagje welness

om te ontspannen na alle chaos en stress van de trouw. En om bewust tijd te maken voor elkaar.

Een fototoestel om onze mooie en minder mooie momenten te vereeuwigen

En met jullie te delen. We zijn er nog niet aan uit of het reflex of eerder go-pro wordt, maar we willen wel graag kwalitatieve beelden tijdens de huwelijksreis en daarna. Wie weet komt er wel eens een dia-avond van :)

Een gezellig diner met 2

Need we say more? We zijn allebei nogal eetgrage mensen, dus een avondje uit eten met 2.

Een nieuw oud huis ... blijft verbouwen

De achterbouw moet dringend aangepakt worden. Handige harry's en harriëta's welkom, alsook dat duwtje in der rug

Een Romantische citytrip met 2

Deze zomer gaan we op reis richting Zuid-Frankrijk met onze twee schatten. We gaan een weekje kamperen en een weekje luxueuzer genieten. Maar omdat we ons huwelijk ook eens met z'n twee willen vieren gaan we nog eens ergens op romantische citytrip met 2. Ideetjes en suggesties zijn steeds welkom!

Een weekje kamperen met het gezin

Omdat we een kindvriendelijk avontuur willen beleven gaan we een week met de (nieuwe) gezinstent kamperen in Zuid-Frankrijk. Back to basics met de meisjes. Al is back to basics relatief met 2 peuters. We moeten ons dus aanpassen en investeren in nieuw materiaal en daarbij is alle hulp welkom.

Tuinplannen

Wie al in onze tuin is geweest weet dat alle tuintjes nogal open zijn. Omdat we graag wat meer privacy willen en de tuin specifieker willen inrichten gaan we wat afschuttingen plaatsen. Alle hulp is welkom, ook mankracht om de schuttingen te plaatsen ;)