Jessyca & Kenny

trouwen op 21 oktober, 2017

Dromen

Aan al onze gasten

Welkom op onze trouwlijst! Wat kan je nu nog geven aan een koppel dat al samenwoont? Je kan helpen om enkele van onze dromen waar te maken en de laatste spulletjes voor onze thuis te verzamelen. Is er een droom die je graag helpt te vervullen, dan kun je het varkentje bij die droom opzij schuiven tot jouw gewenste bijdrage, en vervolgens op steun klikken. Kan je niet kiezen? Geen probleem, je kan je bijdrage ook over meerdere dromen verdelen. Rechtsboven zal steeds je totale bijdrage te zien zijn. Ben je klaar, dan kun je daar op 'afrekenen' klikken. Na het invullen van je gegevens verschijnt de vraag om je bedrag te storten op een rekeningnummer. Dit is onze eigen trouwrekening dus hierover hoeven jullie zich geen zorgen te maken. De website verbind niet automatisch door voor je online betaling. Dit moeten jullie zelf doen daarna via je persoonlijke online banking. Stap voor stap lezen en alles wordt duidelijk ;). Let op: je ontvangt hierover nadien géén mail meer dus je noteert de gegevens best even. Wij vinden het alvast fantastisch om deze belangrijke dag te delen met familie en vrienden die ons zo nauw aan het hart liggen. Jullie aanwezigheid is ons grootste geschenk. Echter ... een klein duwtje in de rug om onze toekomstplannen te realiseren, is altijd mooi meegenomen ;). Veel plezier met het ontdekken van onze dromen! Kenny en Jessyca

Een deurbel met camera

Na al die tijd zullen we maar eens werk maken van een deurbel, om te beantwoorden aan de verwachtingen van elk normaal huis ;)

Exotische reisbestemming/ honeymoon

Nog 1x een ver stukje van de wereld zien, is wat we vooropstellen alvorens we ons smijten in slapeloze nachten, pampers en melkflessen ( = het ouderschap). Amerika, Cuba, Mexico of Bali... Onze dromen zijn eindeloos. Ons spaarpotje jammer genoeg niet ;) Nog zoveel te ontdekken en (hopelijk) nog zoveel jaren om dit samen te mogen beleven! We denken zeker eens aan jullie onder onze palmboom op een parelwit strand ;).

Imac

Om al onze dromen, to do lijstjes, herrineringen en foto s op te slaan.

Karcher hogedrukreiniger

Tussen al onze ontspanning door moet kenny af en toe nog eens werken (in zijn geliefde tuintje). Om het leven makkelijker te maken, sparen we voor een hogedrukreiniger voor terras en dak .

Tuinmeubelen

Om ons tuintje verder af te maken, willen we nog uitbreiden met een mooie en ruime tuinset. Handig voor lekkere bbq s en sangria in de zomer met vrienden of een romantisch diner voor ons 2.

Uitbreiden...

We worden er niet jonger op en we hebben nog een hele hoop liefde te geven. Daarom dromen we voorzichtig van een gezinnetje. Om met z'n 3 de wereld te ontdekken en te genieten van elkaar...2018 vraagt daarom misschien om een likje verf op de slaapkamer. Geschatte kostprijs: een fortuin maar liefde onbetaalbaar.