Isabeau & Jeroen

trouwen op 2 september, 2017

Dromen

Algemene uitleg: Het bouwen aan ons nestje

Nu we er samen helemaal voor gaan is het tijd om ons nestje te bouwen. Om in deze opdracht te slagen kochten we alvast een huisje in Kessel-lo, maar om er echt ons eigen thuisje van te maken, staat er nog wat werk voor de boeg ...

Badkamer make-over

Ons geliefde badkamertje kan een grondige make-over gebruiken. Onder andere plaatsing van een douche en het plaatsen van nieuwe leidingen staan op de agenda.

Hangmat

Er moet ook gerust worden. Een hangmat in de tuin is dan ook ideaal om de batterijen op te laden.

Heggenschaar

In de tuin werken is best wel fijn. Echter knippen wij niet zo graag de haag met een kappersschaartje. Daarom dromen wij van een heuse Heggenschaar

Huwelijksreis naar Rome

Na al die spannende dagen en al het werk in het huis, willen we er toch eventjes gezellig tussenuit. 4 daagjes zullen wij in Rome vertoeven.

Lijsterbes

Deze boom met mooie rode wintervruchten zal voor vrolijke wintermaanden zorgen en ons doen uitkijken naar de skivakantie.

Notenboom

Bij ons huisje hoort een tuintje, en bij dat tuintje hoort een boompje. We zouden graag een mooie notenboom planten om met zijn allen van te genieten

Parasol

Niets zo leuk als op ons terras in de tuin een BBQ te houden, maar laten we wel niet een zonneslag hieraan overhouden. Daarom zou een parasol goed van pas komen.

Ramen met dubbele beglazing

Ons huisje hebben we liefst gezellig en warm. Daarom moet alle enkele beglazing vervangen worden.

Strijkijzer

Af en toe moeten de plooien glad gestreken worden ... In de kleren weliswaar!

Traprenovatie

De trap in onze hal heeft nood aan wat verfrissing. Een nieuwe leuning en een nieuwe lak voor de trap zullen de ruilmte meteen opfrissen.

Tuintafel

Zomers zitten wij graag (met jullie) op ons terras met een pintje, een mooie tuintafel maakt het alvast nog een beetje gezelliger.

Wasruimte make-over

Om onze wasruimte aangenaam en optimaal te kunnen gebruiken zouden we zelf een kast willen zetten. Zo maken we ook wassen en kuisen een stuk leuker.